USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вбивство Окуєвої: Редькін залишиться в СІЗО до 11 березня

3 Лютого 2020 20:13
Підозрюваний в убивстві добровольця АТО Аміни Окуєвої Ігор Редькін залишиться в СІЗО до 11 березня.

Таке рішення прийняв Святошинський райсуд Києва, відхиливши апеляцію і заарештувавши 55-річного менеджера IT-компанії Hangre plastic без права застави, повідомляє Obozrevatel з посиланням на Graty.

У процесі слідства з'ясувалося, що його ДНК збігається з ДНК, залишеному на зброї, з якої вбили Окуєву. Саме зброю поліцейські знайшли в лісосмузі в 800 метрах від місця злочину.

Сам Редькін стверджує, що не причетний до вбивства. Він заявив, що готовий оплатити і зробити ще одну експертизу, щоб довести свою невинність. Перед засіданням підозрюваний також повідомив, що готовий пройти поліграф.

Нагадаємо, нещодавно поліція повідомила, що Редькін незаконно отримав українське громадянство. Він є уродженцем Росії, який отримав документи в 2014 році перед окупацією Донбасу.



Святошинський суд Києва взяв під варту на два місяці без можливості внесення застави підозрюваного у вбивстві доброволиці Аміни Окуєвої, яке сталося у жовтні 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus