USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вбивство в синагозі Піттсбурга: стрілку загрожує смертна кара

29 Жовтня 2018 11:09
46-річному Роберту Бауерсу, який відкрив стрілянину в синагозі американського Піттсбурга, пред'явили звинувачення у вбивстві 11 осіб.

За даними CNN, федеральні прокурори звинувачують чоловіка у скоєнні злочину на грунті ненависті, передає Новое время.

Якщо його визнають винним, стрілку загрожує смертна кара.

Нагадаємо, в суботу, 27 жовтня, озброєний чоловік зайшов в будівлю синагоги в Піттсбурзі в штаті Пенсільванія (США) і вигукнув: "Всі євреї повинні померти". Після цього він почав стріляти у присутніх. За даними місцевої влади, під час стрілянини було вбито 11 осіб, ще шестеро отримали поранення, серед яких четверо поліцейських.

Після стрілянини нападник, 46-річний Роберт Бауерс, відкрив вогонь по правоохоронцям, в результаті чого був поранений вогнем. Після перестрілки він здався поліції і був узятий під варту.

Президент США Дональд Трамп заявив, що цього могло б не статися, якби в будівлі була озброєна охорона і закликав посилити закони про смертну кару в країні. Потім він заявив, що ця подія - злочинна антисемітська атака і напад на людство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євробидло Показати IP 29 Жовтня 2018 11:23
Правильно! Нема чого в Синагозі вогонь відкривати! Гой повинен понести справедливе покарання за вбивство браттів і сестер, а Дональд Трамп мусить особисто взяти під контроль цей процес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus