USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вбивство таксиста допомогли розкрити працівники ДАІ

2 Лютого 2009 12:02
За минулі вихідні на Волині, на щастя, не зареєстровано жодного ДТП. Однак працівники Державтоінспекції затримали автомобіль із чоловіками,  що вчинили вбивство таксиста, і тілом жертви. Про це 2 лютого повідомляють «Волинські Новини».
 
1 лютого, приблизно о 15. 30, в чергову частину Старовижівського РВ УМВС надійшло повідомлення від голови сільської ради села Кримне про те, що по  селу їздить підозрілий автомобіль червоного кольору без номерних знаків. У населений пункт спрямували наряд ДАІ у складі державтоінспектора старшого лейтенанта міліції Михайлюка В.М., старшого інспектора ДПС ДАІ старшого лейтенанта Фотінського І.О., інспектора ДПС сержанта міліції Вареника Т.В. та працівника СКР Старовижівського РВ.
 
Як поінфомували в УДАІ в області, при патрулюванні вулиць села Кримне наряд помітив автомобіль червоного кольру марки «Фольксваген-Пассат» без реєстраційних номерних знаків. При спробі зупинити транспортний засіб водій на вимогу працівників ДАІ не реагував та намагався продовжити рух. З дотриманням мір особистої безпеки іномарку все ж зупинили.
 
На вимогу працівників ДАІ пред’явити документи на автомобіль та посвідчення водія громадянин, котрий сидів за кермом, показав військовий квиток. Згідно з документом, водієм виявився 19-літній житель села.Смоляри Старовижівського району, військовослужбовець контрактної служби ВЧ «А 0998» міста Яворів Львівської області.
 
Разом з водієм в автомобілі перебували ще двоє осіб – житель села Масловець Любомильського району, військовослужбовець цієї ж частини 1986 року народження та мешканець села Смоляри  Cтаровижівського району непрацюючий 1988 року народження.
 
При подальшому огляді автомобіля в багажнику правоохоронці виявлили труп невідомого чоловіка. Як потім з’ясувалося, жителя Володимира-Волинського 1957 року народження, підприємця, приватного таксиста, який був оголошений у розшук у зв’язку із заявою доньки. Він 31 січня поїхав із двома пасажирами в село Зимне і не повернувся.
Також в салоні автомобіля виявили пошкоджений номерний знак від машини, що значилася в розшуку згідно з орієнтуванням ДАІ. Про затримання автомобіля було негайно повідомлено у чергову частину УДАІ в області.Усі особи затримані, обставини з’ясовуються.
За повідомленням УМВС у Волинській області, «попередньою перевіркою встановлено, що підозрювані 31 січня, приблизно о 20.00, в селі Зимне з метою заволодіння автомобілем та грошима потерпілого, застосовуючи удушення рукою, завдали тілесних ушкоджень у ділянку голови таксиста, після чого тіло перемістили у багажник автомобіля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus