USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Директора луцького коледжу можуть притягнути до відповідальності. ДОКУМЕНТ

19 Квітня 2016 19:00
Відповідно до наказу ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука була здійснена перевірка ТК Луцького НТУ в контексті розгляду питання «Звіт директора Технічного коледжу Луцького НТУ Святослава Козачука про роботу з організації навчально-методичного, виховного процесу та завдання з їх покращення».

Під час перевірки, що здійснювалась за період 2015 року по 25.03.2016 року, комісія виявила низку недоліків у діяльності коледжу. Зокрема, невідповідність кваліфікаційного рівня працівників займаним посадам, порушення термінів затвердження дипломних робіт тощо.

Також під час перевірки фінансової діяльності навчального закладу комісія виявила необгрунтовано і безпідставно завищені розміри виплати премій і надбавок низці працівників, серед яких фігурує дружина директора коледжу, заступник директора з навчально-виховної роботи Козачук Л. В.

За результатами перевірки комісія рекомендувала притягнути директора коледжу до дисциплінарної відповідальності, а також вирішити питання щодо перебування Козачук Л. В. на посаді заступника директора з НВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
гпз Показати IP 19 Квітня 2016 19:29
В 9училищі 10 років все творилось так само, того тодішні керівництво боялось політєха, аж тепер в училищі приходять до тями!
повезло до гпз Показати IP 20 Квітня 2016 21:41
Добре, що ЛВПУ не коледж, - а то прийшлося б щонайменше чотирьох директорів (з приставкою "екс") до криміналу притягувати.
магічне училище Показати IP 19 Квітня 2016 22:22
Сьогодні 9-е училище бояться всі: високопосадовці, правопохоронці, держфінінспекція, ..... Всі вони прекрасно знають, що з закритими очима знайдуть стільки всього "законного", що ....... Через що й ніхто не потикається в те училище ні з плановими перевірками, ні з позаплановими; на скарги працівників училища також не реагують....
добродій Показати IP 19 Квітня 2016 22:29
Накінець сімейний бізнес і неправомірні справи дирекції закінчаться. Хороша перевірка і багато чого виявлено, але саме цікаво, дуже багато чого і не виявлено. Якби відкрити всі карти зразу, то за гратами треба було би садити і надовго все сімейство і їх спільників по корупції. Ще би перевірили особисті статки і звірили їх з доходами, я думаю там би було 80% поповнень сімейного бюджету з неба. Але це вже не в силах ректора, треба звертатись до прокуратури для більш детального розслідування.
колишня студентка Показати IP 20 Квітня 2016 13:22
Нарешті за скільки років в людей відкрилися очі,побачимо далі наскільки широко вони відкрилися,якщо в кінці голові комісії затулять очі хабарем!
Анонім до колишня студентка Показати IP 20 Квітня 2016 15:54
Саме цікаво, що ховається за лікарняним з психлікарні- хоче уникнути покарання. Не вийде друже-(вор должен сидеть в тюрьме). Треба нехай покажуть житло їх, дітей їхніх. Тоді відкриються очі тай так видно по відомості.
Т Показати IP 20 Квітня 2016 13:23
так його вже звільнили. А хто буде розгрібати те болото? (во неповезло)
доброзичливець Показати IP 20 Квітня 2016 15:29
Болото існує, аж засмоктує в політєсі, а не в коледжі. Дипломні в ЛНТУ тільки за бакси, найбільший хабарник - Талах та його ПП. Хто згідний пальці вверх!
колишня студенка до доброзичливець Показати IP 21 Квітня 2016 17:08
думаєте в коледжі не так?ще за ті часи коли я навчалася,дала хабаря біля 700 баксів,бо погрожували що позорно вишвернуть!
думка до колишня студенка Показати IP 21 Квітня 2016 17:51
Ви себе чуєте? В коледжі навчання менше вартує! Не пишіть абсурду!
ЛНТУ Показати IP 20 Квітня 2016 15:51
мені цей цирк щось нагадує............
В курсі подій Показати IP 20 Квітня 2016 16:08
Хай першим кине камінь той, хто без гріха. Козачук багато зробив, щоб коледж існував, він розвинув його, заручився авторитетом, дав робочі місця і місця для навчання, він живе коледжем, а тепер новий ректор ЛНТУ (якого, до речі, багато людей в коледжі підтримало на виборах) свідомо руйнує заклад, принижує колетив, породжує чвари. Не з того, Ви, пане ректоре, починаєте свою кар'єру! Обіцяним "конструктивом" і не пахне. довідка містить невірну інформацію через упереджене ставлення. Тому тут ще варто розбиратись, а не одразу засуджувати.
Теж в курсі подій до В курсі подій Показати IP 20 Квітня 2016 16:50
Ваша цитата: "а тепер новий ректор ЛНТУ (якого, до речі, багато людей в коледжі підтримало на виборах)" - брехня, тому як відомо що дружина Козачука Л.В. в наказовій формі змушувала працівників коледжу голосувати проти Савчука, і в коледжі Козачуки дійсно зробили сімейний бізнес про це знають всі, і про премії і машини і будинки...
Свідок подій до Теж в курсі подій Показати IP 20 Квітня 2016 16:55
Шановний, якщо таке й було, то не з усіма, хто хотів, той свій вибір збробив. результати голосування у вільному доступі, так що не розводьте демагогію про брехню.
Я до Теж в курсі подій Показати IP 20 Квітня 2016 18:44
Як же тоді Савчук переміг в обох турах в коледжі, якщо Козачук так агітувала проти нього ?
думка Показати IP 20 Квітня 2016 16:48
Козачук С. М. має чимало грамот, почесні звання, багато років, відданих на благо коледжу, і, як би там не було, у такий спосіб, шановний Савчук П. П., доказувати "власть" негодиться! Наведіть порядок (для початку) в ЛНТУ!
Мислитель Показати IP 20 Квітня 2016 20:46
Шкода що керівники самі не змогли домовитись (поділити сфери впливу), а втягнули і пересварили стільки людей. Сумно...
Колишня студентка ко Показати IP 20 Квітня 2016 22:20
Давно треба було зробити таку перевірку в коледжі і прикрити ''сімейний бізнес'' Козачуків! Вже і так забезпечили себе до кінця життя за допомогою коледжу! Був бардак там купа років! Може хоч зараз прийде хоч якийсь порядок...
цікаво Показати IP 21 Квітня 2016 00:29
як почувають себе козачуки -володарі навчального закладу. в даній ситуаціі чи відчули що подавились своєю жадібністю та зухвальством
небайдужі Показати IP 21 Квітня 2016 16:37
А може пронесе Козачуків? У них же кумом служить Святослав Кравчук! А це такий самий хабарюга як і сімейка Козачуків. Хабарництво притаманне Козачукам, але у них ще один величезний гріх. Вони люблять підлобузників і "шестерок". А пані Козачук готова любого проковтнути, хто посміє ії непослухати. Прокурору там буде чим займатись! А би кум прокурору не став на заваді.
Лікар психіатр Показати IP 21 Квітня 2016 20:04
Шановне панство, Педагоги! Куди поділася педагогічна етика? Покликання педагога виховувати у студентів моральність, духовність, справедливість і т.п. А Ви, пане Ректоре Савчук П.П, зводите наклеп на педагогічний колектив навчального закладу (без підтверження на те фактів відповідних органів), привселюдно вказуючи прізвища педагогів, які працююють у вказаному коледжі вже не один десяток років та отримали, як я думаю, завдяки продуктивній праці на чолі із директором коледжу , не одне педагогічне звання. Ви, як керівник Луцького НТУ, висвітливши у ЗМІ дану довідку про перевірку (некомпетентними, прошу звернути увагу читачів, членами комісії) принижуєте ділову репутацію працівників коледжу, який є у структурі університету. Інформація зазначена у довідці вказує на повну некомпетентність членів комісії на чолі із вами ( безграмотність у діловому мовленні, правову некомпетентість), оскільки написати таку нісенітницю і викласти її для всенародного обговорення, напевне треба було здобувати такі високі науково - педагогічні звання, як у комісії з перевірки (професор, доцент, кандидат наук). А це свого роду принижує і вашу репутацію та Луцького національного технічного університету ( репутацію якого і не треба уже принижувати, бо з приходом вас до" власті" , як уже дуже вдало відмічено у коменарях, про безлад в університеті вже знає не тільки область, а і Україна). Займіться безпосередньою роботою пане ректоре - наведення порядку у повному безпорядку підпорядкованого безпосередньо вам навчального закладу. Думати про збереження хорошої репутації навчального закладу, про хороший психологічний мікроклімат у колективі, про забезпечення належних та комфортних умов для навчання студентів - оце ваше завдання, пане ректоре, це і є методи управління.
я до Лікар психіатр Показати IP 22 Квітня 2016 08:39
Якась не довідка перевірки,а ода подружжю Козачуків. Акцент суто на Козачук С. М. та Козачук Л. В., ще й шрифт виділили. Про яку об'єктивність йдеться???
ЛНТУ ЧЛЕН КОМІСІЇ Показати IP 22 Квітня 2016 10:49
Чому мій підпис підробили? Я цієї довідки не підписував! І не тільки я! До чого, ректоре, ви докотилися??? У вас що, алергія на вишню Вальчук - Андрєйчук? Чи сказ на лисицю Васькіна?
колишній студент лнт Показати IP 27 Квітня 2016 23:05
похоже на охоту на відьом),написали,бо не знають як доколупатися ще до коледжа, а треба сунуть свого"дєріка", от і риють.....а хто вчився в політєсі-знає, що якшо не заплатиш, то фіг здасиш, навіть якшо клепка є то це нікого не хвилює,принцип-"платиш-ідеш далі, а ні-то все одно муситимеш заплатить, бо нікого не цікавить твої знання........".((((((((
Викладач ТК ЛНТУ Показати IP 29 Квітня 2016 15:49
Коледж це зміїне кубло Козачуків та їх підлабузників, хто не з ними, той проти них, а особливо проти Люсі Володимирівни! Насправді не він директор, а вона, скрізь пхає свого немаленького носа!!! Скількох професіоналів і просто чудових людей та викладачів вони позбавились, їм потрібні тільки підлабузники і хабарники..... А як Люся Володимирівна виглядає, хіба годиться дружині директора ходити з непомитою головою кількоденної давності, з брудними нігтями і неохайними руками, в порватих чоботах, штанах що тріщать по її ідеальній фігурі, не в чистому одязі........а ще робить зауваження іншим викладачам стосовно їхного зовнішнього вигляду! При таких заробітках могла хочаб елементарний догляд за собою робити, позорище......
думка .... до Викладач ТК ЛНТУ Показати IP 4 Травня 2016 22:40
якось дивно -пишете, що викладач Тк ,і самі поливаєте брудом своє місце роботи....якщо то зміїне кодло, то і ви нічим не краща, раз там варитесь, бо якшо б не подобалось-то звільнилися б! я б до такого викладача свою дитину не пустила б, через таких як ви будь-який заклад втрачатиме авторитет, доки там працюєте ви!!! як і любий заклад, де ви працюватимете((( педагог-це звання ,яке треба носити з гідністю, а ви просто ходите певно, як на заробітки-бо гроші платять...ідіть на іншу роботу, без вас там на одну змію стане менше, а може ще з собою прихопіть парочку таких же....гидко читати ваш коментар, ним ви принижуєте не лише колег, а й студенті....
Анонім до думка .... Показати IP 5 Травня 2016 16:05
Ви помилились не своє місце роботи, а керівників цього місця.....)))) з ними я не варюсь і діла до їх кодла не маю..... а дітей вистачає і без ваших незнати на що здатних.......і хороших і здібних! А де мені працювати не вам судити. Перед добросовісними, чесними колегами а також студентами і їх батьками в мене совість чиста!!!!
я до Викладач ТК ЛНТУ Показати IP 5 Травня 2016 16:00
Кроме высшего образования нужно иметь хотя бы среднее соображение и, как минимум, начальное воспитание… p.s наявність у вас диплома про освіту не свідчить про наявність мудрості...вам не місце біля студентів, бо вчитель вчить- а ви ,судячи з тексту вбога людина, коли до такого опускаєтесь, пишучи про своє місце роботи....
Анонім до я Показати IP 5 Травня 2016 16:12
Нікому нічого доказувати не буду, в кожного є своя думка, у вас одна в мене інша, кожен має право на висловлення, ось і все!
Лікар психіатр до Викладач ТК ЛНТУ Показати IP 8 Травня 2016 14:53
Шановний Викладачу! Я Вас вітаю, я зрозумів з коментарів, що Вас таких у коледжі лише декілька, ну і в Політесі самий складний пацієнт - та це не біда, все лікується, або ж заліковується. Я готовий Вас усіх лікувати, проте мушу застерегти, що це невиліковна психічна хвороба, але в періоди загострення буду радий вам заради, щоб Ваші агресія, гнів, власне зубожіння, ненависть, безпорадність не нашкодила тим для яких Ви, нібито працюєте - студентів! P.S. В МЕНЕ Є ДОМИСЛИ, ЩО КОМЕНТАРІ ПИСАВ, АБО ВИКЛАДАЧ ЯКОГО ЗВІЛЬНИЛИ ЧЕРЕЗ ЙОГО ПСИХІЧНІ РОЗЛАДИ, АБО ВИКЛАДАЧ У ЯКОГО ЦІ РОЗЛАДИ ПОЧАЛИСЯ ВНАСЛІДОК СКЛАДНОЇ ХВОРОБИ!
звертаючись до аноні Показати IP 5 Травня 2016 23:09
.....щоб мати думку-треба мати чим думати....
007 Показати IP 11 Травня 2016 16:18
цитата...."танечко, а як на твоїй б.зтолковій голові корона держиться?..."та я її на суперклей посадила, шоб не здуло вітром при посадці"....
сумісник Показати IP 11 Травня 2016 17:07
ви знаете, скільки років пропрацювавши, був не на жарт здивований, коли в присутності студентів, заступник в застережній формі вказує викладачу, які оцінки ставити чи не ставити, чи взагалі ставити,виникає зразу питання- а може ,слід з ним ці бали узгодити? ....студенти розгублено дивляться на мене, бо розуміють, що їм зрізають стипендію...тож хочу сказати-я оцінюю студентів, як тут, так і в інших закладах відповідно до критеріїїв оцінювання, а не чиєїсь зручності-знає, готовий,здав-відповідна і оцінка, а ні-теж кожен викладач знає,що робити((( прикро, бо педагогіка містить у собі і тактовність, шкода що не всі педагоги про це памятають
ьььььь Показати IP 23 Червня 2016 15:25
Ректор просто (гусь) Він нехоче щоб коледж виходив з структури університету. А Козачук класний як і викладач так і директор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ааааа Показати IP 26 Червня 2017 01:29
Ця сім'я Козачуків ще працювала у 1995 році у цьому училищі якщо не помиляюсь вона викладала математику а він фізвиховання це такі хабарники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus