USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вчені розповіли, як вакцинація зменшує рівень смертності від коронавірусу

8 Серпня 2021 07:58
Інститут імені Роберта Коха (RKI) опублікував результати дослідження, які свідчать, що кампанія вакцинації проти Covid-19 впливає на смертність від коронавірусної хвороби.

Про це інформує DW з посиланням на Епідеміологічний бюлетень RKI.

Зокрема, результати математичного моделювання свідчать, що організована Covid-вакцинація у Німеччині запобігла 38 тисячам смертей в країні у період з січня по липень 2021 року.

Для аналізу експерти змоделювали різні сценарії розвитку епідеміологічної ситуації: з кампанією вакцинації і без неї.

За даними RKI, застосування немедикаментозних профілактичних заходів спільно з вакцинацією допомогло запобігти 706 тисячам заражень та знизити на 76,6 тис. кількість пацієнтів у медичних установах (в тому числі на близько 19,6 тис. хворих, які потребували б інтенсивної терапії).

Фахівці констатували, що завдяки щепленням Німеччині вдалося уникнути близько 38,3 тис. смертей від коронавірусу.

«Дані доводять суттєву користь вакцинації проти коронавірусу вже в перші 6,5 місяців кампанії в Німеччині в 2021 році», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 8 Серпня 2021 09:42
реальної статистики немає а байки розказують
Арафат Показати IP 8 Серпня 2021 12:43
На ісраїлі - страшний скандал: 95% важких хворих - були вакциновані. І в хваленого пфайзера через певний термін різко зменшується опір вірусу. Придумав не я - 13канал, ісраїль.
небайдужий Показати IP 8 Серпня 2021 13:11
копанія з неіснуючим вірусом розрахована на 2 року. Людям надоїла ця брехня і брехлива статистика. Ті, хто це придумав, заробили шалене боболо, не вдавилися. Але цього їм замало. Тому брехлива статистика починає мутити новим модифікований. Людство ще не бачило брехні в таких масштабах заради зелених папіців. Якщо від серцево судинних помирає 70% від загальної кількості - це єрунда, от від ОРВІ пару % це вже проблема.
Арафат до небайдужий Показати IP 8 Серпня 2021 14:19
пєця з юлькою поставили експеримент з «Тамі-флю» - експеримент вдався. То от тепер і провернули цю аферу в світовому масштабі. Під час пандемії дуже збагатилися певні кола, отже - вони і є організаторами та вигодонабувачами корони. Я не є антивакцинатором, я - за прогрес та розвиток. Але не розумію такого - від колорадського жука чи звичайного грипу вакцину (як від віспи чи полімієліту) придумати не можуть. А тут - за півтора року з нуля - масове промислове виробництво вакцини від того, чого ніколи не було. ДумайТе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus