USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вчені спроєктували модель ядерної війни між США та Росією

1 Липня 2023 23:04
У разі ядерної війни між США та РФ понад 5 мільярдів людей загинуть, а планету на 10 років огорне хмара чорного попелу і диму.

Такого висновку дійшли науковці Массачусетського технологічного інституту, які спроєктували візуалізовану модель ядерних ударів двох країн, передає Укрінформ із посиланням наTime.

Аби створити найбільш реалістичну симуляцію ядерної війни, використовувалися лише незасекречені дані. За висновками науковців, у разі запуску однієї стороною ядерних боєголовок друга сторона відкриє вогонь у відповідь ще до того, як ракети досягнуть своєї цілі.

Ядерні удари з територій Норвезького моря та півночі Канади уразять цілі приблизно за 10 хвилин, що спричинить масовий вихід з ладу електроніки та створить електромагнітний імпульс у десятки тисяч В/м.

Наступні удари будуть націлені на центри управління та пускові установки ядерних ракет. Міжконтинентальні балістичні ракети наземного базування сягнуть цілей за пів години.

Унаслідок кожного удару виникатиме вогняна куля, гаряча, як ядро Сонця, і виростатиме радіоактивний «гриб». Це призведе до винищення людей поблизу, до пожеж, масових руйнувань інфраструктури.
На думку науковців, оскільки Велика Британія і Франція мають ядерний потенціал і зобов’язані за статтею 5 НАТО захищати США, удару Росія завдасть і по них.

Вогонь охопить багато міст, штормовий вітер роздуватиме полум’я, внаслідок чого плавитиметься скло і метали, асфальт.

Та найкритичнішим наслідком вибухів, на думку науковців, буде ядерна зима, що настане внаслідок викиду вуглецю і диму від ядерних пожеж. Це призведе до того, що Земля замерзатиме навіть улітку.

«За оцінками, понад 5 мільярдів людей можуть померти від голоду, в тому числі близько 99% жителів США, Європи, Росії та Китаю. Причиною цього стане те, що більша частина чорного вуглецевого диму залишиться в Північній півкулі, а також те, що перепади температури завдадуть більшої шкоди сільському господарству у високих широтах», – роблять висновок науковці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Юджин меєр Показати IP 1 Липня 2023 23:36
Якраз залишиться запланований мільярд задля обслуговування світових еліт = сатаністів
Голда паркац до Юджин меєр Показати IP 3 Липня 2023 11:28
Ну вам з плоскої землі, завше видніше. УАХАХАХАХАХА!!!
Тур Показати IP 1 Липня 2023 23:39
Жах!
Анонім Показати IP 2 Липня 2023 00:45
Ядерної війни ніхто не буде починати, якщо кацапи вліплять по тих країнах,де нема ядерної зброї, навіть якщо це країни НАТО. А бити по США путін точно не буде, він же не ідіот. У вигідному становищі ті країни, які мають ядерну зброю, а ми свою просрали, саме завдяки росії , США і нашим безхребетним керовнікам. Якщо проаналізувати без зайвих емоцій, то Захід вже піддався на шантаж путіна і потрохи нас зливає, все інше то гарні слова, і це жахливо.
Аноніму до Анонім Показати IP 2 Липня 2023 10:15
путін ідіот, але він і ти про це не знають
Анонім до Аноніму Показати IP 2 Липня 2023 12:34
Ідіот, який контролює фінанси, більші, ніж в Ілона Маска. Одні ми розумні, строчимо коментики =)
Анрі-Бернар Леві Показати IP 2 Липня 2023 08:47
Ніби у 80-их члени Римського клубу (одна з організацій, про яку дозволено знати простолюдинам) обговорювали значне скорочення населення
пУЙЛАНІШКО кАСТРАТІК до Анрі-Бернар Леві Показати IP 3 Липня 2023 11:30
І все то ви знаєте, і всі таємні клуби ... КЛОУНИ БЛТЬ!
Джон Сміт Показати IP 2 Липня 2023 12:37
Перерахуйте, будь ласка, площі враження у футбольні поля, а кількість жертв в стадіони. Нічого ж не зрозуміло...
Анонім Показати IP 3 Липня 2023 11:40
Казала мені мама вчись добре в школі, мультимільйонером станеш, в Нову Зеландію переїдеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus