USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Вчені створили ефективні препарати проти вірусу Еболи

13 Серпня 2019 12:33
Вчені створили два препарати проти смертельного вірусу лихоманки Ебола. Йдеться про REGN-EB3 та mAb114, які атакують вірус за допомогою антитіл, нейтралізуючи його дію на клітини людини.

Як пише The Guаrdian, над ліками працювали фахівці Всесвітньої організація охорони здоров'я та Національного інституту алергії і інфекційних захворювань США за підтримки міжнародних колег, повідомляє Theбабель.

Ліки були випробувані на пацієнтах у Демократичній республіці Конго, де спостерігається спалах вірусу. Близько 90% інфікованих лихоманкою, які отримували ці препарати на ранній стадії, вижили.

Доктора Ентоні Фаучі заявив, що ліки є «першими препаратами, які в рамках наукового дослідження продемонстрували значне зниження смертності».

Компанії виробники препаратів зараз посилено працюють над потрібною кількістю ліків. ВООЗ закликала всі спецорганізації використовувати саме ці препарати.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що щодня медики реєструють в середньому по 12 нових випадків зараження вірусом Еболи у Конго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus