USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вчені успішно випробували вакцину від раку

6 Липня 2017 19:28
Онкологи зі США, Німеччини та Австрії довели, що випробувані ними вакцини проти раку безпечні й клінічно ефективні для профілактики меланоми. Дослідження були опубліковані в журналі Nature, повідомляє УНІАН з посиланням на Nature News.

У чотирьох із шести пацієнтів, яким зробили щеплення, протягом приблизно двох років не спостерігалося рецидивів меланоми.

Також онкологи оприлюднили результати чергового дослідження щодо ліків на основі РНК: у 8 з 13 пацієнтів приблизно через рік після вакцинації пухлини зникли.

Тепер вчені мають намір приступити до другої фази клінічних випробувань вакцини й визначити її ефективність у боротьбі з іншими видами раку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, українські вчені, які працюють на полярній станції "Академік Вернадський" в Антарктиді, за 25 років не робили відкриттів як таких, однак у результаті досліджень створили ліки від раку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus