USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вчора на сході загинув боєць з Волині Андрій Волос

29 Червня 2018 11:17
На сході від кулі снайпера загинув випускник луцької школи-інтернату, військовий 24 бригади Андрій Волос.

Як розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, про це повідомив керівник Спілки воїнів АТО Волині Олександр Серватович.

Зазначається, що Андрій Волос загинув 28 червня.

Загиблого ховатимуть у Ківерцівському районі, де поховані його рідні. Таке рішення ухвалила мама бійця, яка дізналася трагічну новину, перебуваючи у реанімації – вчора їй зробили операцію.

Пам'ять полеглого героя вшанували хвилиною мовчання перед початком засідання робочої групи з аналізу індексу інтеркультурності Луцька в рамках зустрічі координаторів Української мережі інтеркультурних міст.

На сторінці 24-ої бригади у Фейсбук оприлюднили інформацію про бій, у якому загинув волинський військовий.

«Ворог цинічно й підступно о 8.30 відкрив вогонь з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по житловим будинкам цього населеного пункту. Командир роти Королівської бригади Олег Лотоцький, підрозділ якого боронить цей населений пункт, швидко оцінив ситуацію та організував бій. За мить чергові вогневі засоби вже відкрили вогонь по противнику. Як виявилося, під прикриттям вогню впритул до містечка наблизилась група бойовиків. Резервну групу, яка за хвилину вже вела бій на околиці Південного, очолив командир взводу Валерій Казімірович Шишак.

Під час бою, який тривав майже півгодини, він побачив, що важко поранили бійця резервної групи. Валерій Шишак разом із Олегом Лотоцьким кинулися рятувати свого підлеглого. Саме цього й очікував снайпер. Підступним пострілом снайпера Валерій Шишак був смертельно поранений. В підрозділі він був найстаршим. Скоро йому мало виповнитися 58 років.

Не дочекавшись свого командира, згодом від отриманих важких поранень помер і боєць резервної групи, волинянин Андрій Олександрович Волос».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus