USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Вчителька написала книгу для дітей. ФОТО

15 Квітня 2011 18:14
Молода дитяча письменниця, вчитель молодших класів Анна Бурнейко презентувала дві книги оповідань – «Пташині історії» та «Хрумтик мандрує лісом».
На презентації у центральній бібліотеці для дітей побували учні 2-А та 3-Б класів НВК №9-ліцей міста Луцька. Про це повідомили у бібліотеці.
Анна Бурнейко – молода письменниця. Вона є переможцем обласного конкурсу «Неповторність», працює вчителем молодших класів у селі Підбереззя Горохівського району.
Письменниця провела з дітьми гру-вікторину, продемонструвала слайди про життя різних птахів.
Про те, що світ побачила книга «Хрумтик мандрує лісом», присутнім на презентації повідомив директор видавництва «Твердиня» Микола Мартинюк.
Він приніс познайомити автора і дітей з першим видавничим екземпляром нової книги.
Зустріч відбулася у рамках заходів, приурочених до Міжнародного дня птахів та Року лісу.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dyrektor Показати IP 16 Квітня 2011 00:10
Дозвольте ще кілька уточнень: 1) не переможцем, а призером конкурсу за 2009 рік; 2) у назві книжки слід писати "Хрумтик...", а не "Хрустик...". Дякую...
лучанка Показати IP 18 Квітня 2011 10:42
то про що книги зрештою???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus