USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вдруге за рік спіймали п’яним і без прав: у Луцьку водій 4 рази не з’являвся в суд, щоб уникнути покарання

10 Березня 2024 06:18
Лучанина, якого вдруге за рік спіймали п’яним за кермом та без посвідчення водія відповідної категорії, суд оштрафував на 34 тисячі гривень. Крім того, його на три роки позбавили права керувати усіма видами транспорту.

Як йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду, нетверезого Дмитра Л. за кермом Audi A3 патрульні зупинили 12 грудня 2023 року на проспект Перемоги. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки та проведення такого огляду в медзакладі чоловік відмовився, порушивши вимоги п. 2.5 Правил дорожнього руху. Таке правопорушення чоловік здійснив повторно протягом року.

Також з’ясувалося, що Дмитро Л. раніше не отримував посвідчення водія відповідної категорії, вчинивши й таке порушення вдруге за рік.

Читати ще: Стверджував, що вживав ліки: у Луцьку водія, якого зупинили із ознаками сп’яніння, оштрафували на 17 тисяч

Порушника чотири рази викликали у суд на розгляд справи і жодного разу він не з’явився.

Неявку водія на засідання суд розцінив як спробу затягнути справу, щоб минув тримісячний строк, протягом якого передбачене накладання адміністративного стягнення.

Дослідивши та проаналізувавши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та оштрафував його на 34 тисячі гривень. Крім того, на три роки позбавив права керувати усіма видами транспорту.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus