USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вебкам-модель з Великої Любаші: у Луцьку жінка заплатить 34 тис. штрафу за розповсюдження порно

14 Липня 2022 15:58
В обласному центрі Волині судили вебкам-модель родом з Рівненщини за розповсюдження порно. Луцький міськрайонний суд оштрафував жінку на 34 тисячі гривень.

Як ідеться у матеріалах справи, 10 червня 2021 року з метою особистого збагачення уродженка села Велика Любаша, що на Рівненщині, здійснювала вхід на відповідний сайт, здійснюючи діяльність, пов'язану з незаконним обігом продукції порнографічного характеру.

Читати ще: У Луцьку трьох вебкам-моделей підозрюють у розповсюдженні порно. Поліція тисне, аби вони визнали вину

Жінка авторизувалася в якості зареєстрованого користувача та, перебуваючи у режимі онлайн з відвідувачами вказаного сайту, оголилася і крупним планом на веб-камеру демонструвала свої статеві органи, торкаючись їх за допомогою рук та інших предметів. Тим самим вона виготовила та розповсюдила зображення, що містять ознаки порнографії.

Читати ще: На Волині поліцейський збирав данину з вебкам-моделей: заробив майже $3000

Під час досудового розслідування прокурор уклав з обвинуваченою угоду про визнання винуватості. Суд затвердив цю угоду, призначивши жінці покарання у виді штрафу в розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 14 Липня 2022 17:42
Боже, де ми живемо, якесь 17 століття, маразм.
Сергій Показати IP 14 Липня 2022 18:07
Ментам нема чим зайнятись?
Стелс. Показати IP 15 Липня 2022 00:54
Реальні злочини розлідувалиб а не хірньой займаються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus