USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вечір небайдужості: для маленького волинянина зібрали майже 15 тисяч

29 Квітня 2015 13:00
Маленький волинянин, який хоче жити, зібрав зал небайдужих на благодійний вечір, організований в ресторані «Шоу Базилік».

Так, днями у рамках проекту «Молюсь за Тебе, Україно» збирали гроші на лікування Солодухіну Владиславу Петровичу, 2012 року народження!

У хлопчика лікарі діагностували гострий мегакаріоцитарний лейкоз. Аби дати дитині шанс на життя, потрібна трансплантація кісткового мозку неродинного донора. На жаль, українські лікарі не можуть допомогти Владиславу. Терміново потрібна операція за кордоном, яка коштує 170 тисяч доларів. За порятунок хлопчика готова взятися італійська клініка. Відтак, з допомогою небайдужих людей хлопчика уже відправили за кордон.



«Дуже хочеться допомогти цьому маленькому волинянину, який хоче жити. Це дуже гарний українець, якого я бачив особисто», – сказав арт-директор мережі ресторанів «Базилік» Євген Тихонов.


З його слів, дуже тішить, що серед нас – багато небайдужих людей, які, попри власні клопоти, завжди лишають місце для добра у серці.

Так, під час благодійного вечора вдалося зібрати 14 611 гривень. Кошти перерахують батькам малого, які знаходяться разом з ним в Італії.


Під час благодійного вечора відбувся аукціон картин, іграшок ручної роботи.



Якщо ви хочете допомогти маленькому волинянину, переказуйте кошти на рахунок у ПриватБанку: 5168 7572 8819 5144 Ольга Володимирівна Солодухіна (мама). Детальна інформація за телефоном: (095) 741–96–05.

Атмосферу добра підтримували музичні колективи та сольні виконавці, зокрема: Галина Конах, Давня Казка, Санмай, Ріплей, Такалаба, Пластилін. Ведучі вечора - Микита Чибар, Михайло Кузьмич та Євген Тихонов
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталя Показати IP 29 Квітня 2015 13:06
Нехай Бог тебе береже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus