USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Велосипедист, мотоцикліст та 18-річна дівчина: на Волині – три ДТП з постраждалими

19 Вересня 2023 12:03
За минулу добу на Волині сталися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали люди. За фактами аварій розпочато кримінальні провадження.

Про це інформують у пресслужбі поліції Волині.

Так, близько 7 ранку, у Нововолинську водій автомобіля Volkswagen не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на велосипедиста, який рухався узбіччям дороги в попутному напрямку. Чоловіка з травмами госпіталізували до реанімації. Його особу встановлено – це 50-річний мешканець Нововолинська.
Читати ще: Не дотримався дистанції: в Луцьку водій на Skoda в'їхав у Volvo

У Луцьку, близько 11 години, 23-річний водій ВАЗ наїхав на 18-річну пішохідку, яка переходила проїжджу частину дороги по пішохідному переході. Дівчина отримала тілесні ушкодження, її ушпиталили. Транспортний засіб з місця події слідчі вилучили.
Цього ж дня між селами Радошинка та Карасин Камінь-Каширського району водій мотоцикла Spark не впорався з керуванням та впав на дорожнє покриття. Постраждав пасажир двоколісного, 20-річний житель Карасина, він нині в лікарні.
За трьома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини та причини аварій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus