USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Великобританія введе нові паспорти

24 Лютого 2020 07:40
Очікується, що вже із середини 2020 року всі нові паспорти будуть синіми і прикрашені квітковими емблемами Англії, Північної Ірландії, Шотландії та Уельсу.

Британський уряд вирішив оновити паспорт громадянина після виходу Сполученого Королівства зі складу Європейського Союзу, повідомляє Кореспондент з посиланням на Sky News.

За словами міністра внутрішніх справ Британії Прітті Патель, вже з березня 2020 року британська влада почне надавати громадянам нові паспорти.

«Вихід із Євросоюзу дав унікальну можливість відновити нашу національну ідентичність і прокласти новий шлях у світі. З поверненням до культового синьо-золотого дизайну, британський паспорт знову буде вплетений у нашу національну ідентичність», – пояснила вона.

Введення нових документів у Британії буде відбуватися поетапно. Очікується, що вже із середини 2020 року всі нові паспорти будуть синіми і прикрашені квітковими емблемами Англії, Північної Ірландії, Шотландії та Уельсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus