USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Верстати і станки волинського лісгоспу продають з молотка за 61 тисячу. Фото

31 Березня 2024 21:52
Обладнання для обробки деревини Ковельського лісового господарства виставили на аукціон.

Торги на сайті prozorro.sale оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській і Волинській областях.

На аукціон виставили групу інвентарних об’єктів, а саме – технічне обладнання філії «Ковельське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» у складі: козловий кран ККТ-5; багатопильний станок; дві технологічні лінії з виготовлення палетів; верстат брусовочний; верстат багатопильний двохвальний; верстат брусувальний; повітропровід; вентилятор; верстат торцювальний багатопилковий ТМ-10 для поперечного розпилу; станок цм7-2м лпк; станок ЦК; дві пилорами; верстат ЦРМ-180; стрічкопильний верстат; циклон.

Як вказано, цей лот виставлено на торги вперше.

Нині майно перебуває за адресою: Волинська область, Ковельський район, село Білин, вулиця Войтовщина, 7.

Початкова ціна продажу – 61 033 гривні.
Читати ще: Майно лісгоспу на Волині виставили на аукціон за три мільйони. Фото

Нагадаємо, раніше з аукціону продавали нерухомість Маневицького лісового господарства. Побутове приміщення, лісосклад, столярний цех, ремонтну майстерню і цех переробки деревини продали за понад дев’ять мільйонів гривень.

Читати ще: Цехи лісгоспу на Волині виставили на аукціон за півтора мільйона гривень

У селі Звірів Луцького району продавали нерухоме майно Ківерцівського лісового господарства. За майже шість мільйонів гривень можна було придбати комплект об’єктів: конюшню, будинок єгеря, лазню, будинок мисливця та інше.

У Любомлі за майже шість мільйонів гривень продавали з молотка цехи переробки деревини та деревообробні майстерні Любомльського лісового господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Квітня 2024 10:10
Невже тій країні нічого не потрібно, що все так розпродують?
Лілія Степанівна Показати IP 1 Квітня 2024 22:19
А потім ображаються хапуги ,чому ж це їх розкоркулили. Історія вчить що нічого не вчить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus