USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Весілля та розлучення у метавсесвіті: у Мінцифри анонсували держпослуги в новому форматі

18 Листопада 2022 21:58
Деякі державні послуги незабаром стануть доступні українцям у метавсесвіті. Одна з них – можливість укладати шлюб та розлучатися.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, виступаючи на Київському економічному форумі, передає Gazeta.ua.

«У нас вже є кілька MVP (Minimum viable product, – мінімально життєздатний продукт) у напрямку метавсесвіту, де ми хочемо почати надавати послуги та стати однією з перших країн у світі, яка це робить. Ми навіть працюємо над першою послугою, ми маємо кілька варіантів першої послуги. У нас є тестові майданчики... Поки ми не готові до тесту та презентації, але ми для себе вивчаємо, тому що розуміємо, що дивувати світ і привертати увагу і кошти всього світу потрібно буде метавсесвітом, там буде майбутнє точно. І однією з перших послуг ми розглядаємо, наприклад, можливість одружитися в метавсесвіті... До речі, і розлучитися – це теж питання безпеки...», – розповів Федоров.

Міністр також поділився основними напрямками, за якими працює Мінцифра.

«Наша місія – зробити найзручнішу країну у світі з погляду державних послуг, щоб усі послуги були в один клік. До цієї місії додався ще один пункт із найбільш інноваційною системою захисту, бо неможливо говорити про зручну країну, коли в тебе літають ракети над головою. Технології безпеки – це новий тренд, на який тепер після війни в Україні буде попит на багато років вперед», – розповів він.

Федоров також зазначив, що Мінцифра сфокусована на двох основних напрямках: govtech, у якому націлена на те, щоб продукти купували й інші країни, та military tech – захист та безпека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 19 Листопада 2022 08:33
МІНЦИФРИ ЦЕ СЛУГИ ДИЯВОЛА-САТАНІСТИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus