USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В’язень Верховної Ради: соцмережі жартують про Вакарчука, якого не відпускає парламент

18 Червня 2020 16:25
Нардеп Святослав Вакарчук вдруге хотів піти з Верховної Ради і вдруге парламент його не відпустив. Виявляється, двічі в одну річку увійти можна, а ось вийти – не завжди – так реагують у соцмережах на ситуацію, що склалася.

Щоб позбавити Вакарчука мандата, у Раді забракло голосів. Тож політик надалі залишається народним депутатом, повідомляє 24 канал.

Читати ще: Land rover, рояль і більше 3 млн доходу: Вакарчук показав декларацію

Ситуація ідентична тій, яка склалася в час першого походу Вакарчука в парламент: тоді політик теж оголосив про складання мандата, але Рада не проголосувала за припинення його повноважень. Тож того разу Вакарчук просто почав прогулювати пленарні засідання. Як буде цього разу – невідомо, адже політик неохоче коментує рішення Ради, яка не хоче його відпускати.

У соцмережах жартують, що Рада не здається без бою, бо Вакарчук дуже потрібен Україні. Також порівнюють ситуацію з політиком із Гаррі Поттером та в’язнем Азкабану. Згадують про холодильник з одного з перших кліпів «Океану Ельзи». І вже традиційно жартома цитують слова відомої пісні гурту: «Вiдпусти, я благаю вiдпусти, бо не можу далi йти я».
11 червня Святослав Вакарчук на зустрічі з журналістами оголосив, що складе мандат народного депутата. Вакарчук також заявив, що не покидає партію «Голос» і не йде з великої політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
AC/DC Показати IP 18 Червня 2020 16:47
Давай Славуню сольний концерт у стінах ВР - такого точно ніде не було :)))
Скажіть мені Показати IP 18 Червня 2020 17:47
Це нормально? Адекватно? Тверезомислячі люди? Куди йдемо?
ляшко до Скажіть мені Показати IP 18 Червня 2020 19:49
Ця Рада вже давно заслуговує на розпуск.
1 до ляшко Показати IP 19 Червня 2020 17:22
Разом з імпічментом. І чим швидше, тим краще.
Ніна Показати IP 19 Червня 2020 17:10
А щож так? А такі " хороводи" водив під час передвиборчих перегонів,так співав,стільки обіцяв!Навіть не здивував-це нехай його виборці думають і дають собі відповідь: кого і навіщо вибирали,як можна довіряти брехуну? Чому його не відпустили,просто захотіли потішитися трохи,а , взагалі: відпустять, бо для чого він там потрібний цей прогульщик і нероб. Закони приймати-це не по сцені бігати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus