USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від сьогодні у Польщі щепитися проти COVID-19 бустерною дозою можуть всі дорослі

2 Листопада 2021 12:16
У Польщі з 2 листопада кожен дорослий може записатися на щеплення бустерною дозою вакцини проти коронавірусу.

Про це повідомило міністерство охорони здоров’я країни, пише «Європейська правда».

З вівторка кожен, хто досяг 18 років, має право на третю дозу за умови, що з моменту первинної імунізації пройшло не менше шести місяців.

Для бустерної дози у Польщі пропонують дві вакцини: Comirnaty від Pfizer-BioNTech та Spikevax від Moderna.

Отримати бустерну дозу можуть люди у віці 18 років і старші, які пройшли повний курс вакцинації двома дозами вакцини Comirnaty, Spikevax або Vaxzevria від AstraZeneca або однією дозою вакцини Janssen.

Бустерна доза, як сказано в повідомленні МОЗ, вводиться вакцинованим особам з метою «покращення, закріплення та розширення захисту після вакцинації».

Вакцинацію бустерною дозою у Польщі спершу запропонували людям з ослабленим імунітетом. Пізніше – медперсоналу та людям похилого віку.

Нещодавно вакцинація третьою дозою стала доступною всім людям віком від 50 років, а тепер бустерну дозу може отримати кожен дорослий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus