USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Від тракториста до підприємця: обличчя однієї з найпопулярніших політсил Волині

7 Вересня 2021 17:23
Днями Волинська обласна організація партії «За Майбутнє» провела планову нараду, на якій проголосували за важливі питання.

Варто наголосити, що до політсили долучилися ті люди, які прагнуть змінити Україну на краще. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Сергій Омелюх – директор Луківського професійно-технічного училища, нині він ще й депутат Луківської громади. Каже: в партії з часу її заснування, вступив до неї, щоб розвивати освіту і навчальний заклад, який очолює. Вибір політичної сили пояснює просто – у ній він бачить перспективу.

«Партія «За Майбутнє» ще молода, але ми бачимо перспективу: вона дуже гарно розвивається, особливо в нас, у Волинській області, – каже він. – Ми бачимо конкретні справи, маємо тісну співпрацю, депутати обласної ради допомагають нашому навчальному закладу. У нас дуже велика команда і в територіальній громаді. З допомогою депутатів у наш навчальний заклад, наприклад, закуповуємо нову техніку. Саме зараз комбайн купуємо, ще плануємо новий трактор придбати для учнів».

У сфері освіти працював і Василь Шудрук – був директором школи в селі Туропин на Турійщині. Нині чоловік вже на пенсії і є депутатом Турійської селищної ради.

Василь Шудрук у партії з часу її заснування. Як розповідає, йому подобається, зокрема, яке бачення має лідер політсили Ігор Палиця щодо розвитку спорту в Україні.

«Ігор Петрович створив партію «За Майбутнє», ми також її підтримуємо і є членами цієї партії. І він, і однопартійці роблять все для розвитку держави, – зазначає Василь Шудрук. – Скільки грошей було вкладено в Луцьку, який тільки спортивний комплекс – там проходять змагання навіть європейського значення. А це – завдяки Ігорю Палиці».
Підприємець Сергій Неймарк долучився до партії з часу її заснування. Нині він – депутат Любешівської селищної ради.

«Ігор Петрович – це взагалі унікальна людина з просто неймовірно гострим розумом, яка вміє і може зацікавити, об’єднати людей, підтягнути до себе, підтримати, показати, порадити, посприяти. Справжній лідер», – вважає він.

А от директор Горохівського психоневрологічного інтернату Юлія Ковальчук приєдналася до партії зовсім недавно – у 2021 році. Нині вона – депутат Горохівської міської ради.

Юлія Ковальчук каже: вступила саме до цієї партії, бо це – команда професіоналів, в якої багато планів на майбутнє. Найбільше вболіває за успішну децентралізацію.

«Ігор Петрович – сильний лідер, – переконана вона. – Він має багато ідей, у нього сильна, професійна команда. І я дуже задоволена тим, що вступила в партію «За Майбутнє». Підтримую абсолютно всі ідеї, які висловлює Ігор Палиця».

Галина Майко зараз виконує обов’язки директора Горохівського центру первинної медичної допомоги. Жінка є і депутатом Горохівської громади. Вона приєдналася до партії, бо впевнена в її лідерах і хоче разом з однопартійцями покращити рівень медицини в Україні.
«Вони залагоджують і наші питання, і всіх, хто звертається. На сьогодні реформа медицини не завжди вдала. Оскільки в мене первинний рівень – я задоволена, а от вторинний страждає, бо вони без заробітних плат, – розповідає пані Галина. – Я сподіваюся, що вони розв’яжуть питання вторинного рівня нашої медицини, щоб медикам якісь кошти виділили з держави, тому що вони не виживуть на ті гроші НСЗУ».

Загалом на Волині до партії входить понад сім десятків людей. На плановій нараді Волинської обласної організації політичної сили проголосували за голову організації – нею обрали народну депутатку Ірину Констанкевич. Анонсували і створення нового молодіжного руху партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
В. Показати IP 7 Вересня 2021 17:54
Джинса
З новим роком, негої Показати IP 7 Вересня 2021 17:57
5763 - м.! Рош а-Шана!
Тітка Показати IP 7 Вересня 2021 20:15
...Мамо,нас люди хвалять.А,хто доню? Я Вас,а Ви мене.
В . Показати IP 7 Вересня 2021 21:24
Джинса=заказная.рекламная статья
Просто до В . Показати IP 7 Вересня 2021 22:09
У них новий рік, і вони такі добрі, що й коментарі про рекламу пропускають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus