USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Від вибуху у Києві загинув легендарний ветеран АТО «Сенсей»

23 Жовтня 2019 08:45
У результаті вибуху в центрі Києва у вівторок, 22 жовтня, загинув колишній морський піхотинець, гвардієць батальйону Донбас і засновник благодійного фонду Купол Віктор Дегтярьов із позивним Сенсей.

Про це повідомив ветеран АТО Сергій Тищенко на своїй сторінці в Facebook, передає Главком.

Раніше повідомлялося, що у центрі Києві на вул. Пушкінській, 34, 22 жовтня близько 23:00 пролунав вибух.

«Київ, Пушкінська, 34 — вибух забрав життя двох. Сенсей Купол пішов у небо. Країна втратила живу легенду. Що і як поки не зрозуміло. Ведуться слідчі дії», — написав Тищенко.

Другий загиблий - охоронець офісного будинку, біля якого стався вибух.Ім'я охоронця – Михайло.

У пораненої дівчини легкі ушкодження, її життю нічого не загрожує. Вона перебувала на відстані 30 метрів від місця події.

Загибель двох людей поліція розслідуватиме як умисне вбивство, відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За словами очевидців, вибух стався біля входу до бару Пророк: на сходах на вулиці сиділи двоє чоловіків, один з яких тримав у руках гранату, яка вибухнула.

«За повідомленнями свідків, хлопці крутили в руках гранату, в якийсь момент вона випала з рук, стався вибух», — йдеться в повідомленні користувачів в соцмережі.

На місце прибули три швидкі, очікують приїзд вибухотехніків.

Водночас, за даними «Київ.Оперативний», між чоловіками стався конфлікт. Потім чоловік дістав гранату, яка і здетонувала у нього у правій руці.



Відзначимо, що поліція деталі інциденту поки не повідомляє, тому причини вибуху і імена жертв поки офіційно не підтверджені.

«Близько 23:00 в Шевченківське управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік почув вибух на вулиці Пушкінській. На місце події прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, вибухотехніки і лікарі», — повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Довідково:

Дегтярьов народився 24 вересня 1966 року в Якутську (Росія) в родині військових, сам служив у 810 окремій бригаді морської піхоти Червонопрапорного Чорноморського флоту ВМФ СРСР (в/ч 13140, м. Севастополь).

У 2013 році Дегтярьов заснував Союз Морських Піхотинців України. У 2013-2014 роках був активним учасником Революції Гідності. З початку бойових дій на сході України – майор Національної Гвардії.

У складі добровольчого батальйону «Донбас» Дегтярьов створив і очолив окрему групу спеціального призначення «Купол», із якою з червня 2014 року брав участь в АТО на сході України.

Захищаючи Україну 10 серпня 2014 року під Іловайськом отримав серйозне поранення руки, став інвалідом 2-ї групи. У нього залишилися дружина і троє дітей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus