USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від вибуху у торговому центрі Флориди постраждали 23 людини

7 Липня 2019 09:29
Влада штату Флорида заявила, що під час вибуху в торговому центрі в місті Плантейшн, який пролунав 6 липня, отримали поранення 23 людини. Пожежники продовжують встановлювати причину вибуху, передає канал 24.

Зазначається, що один з потерпілих є неповнолітнім. Двоє людей перебувають у важкому стані. Раніше заступник начальника служби пожежної охорони міста Джоел Гордон заявляв на прес-конференції, що постраждали від 15 до 20 осіб. Більшість з них у момент вибуху перебували в приміщенні тренажерного залу, повідомив телеканал CBS.

За словами Гордона, працівники служби пожежної охорони, які прибули до місця інциденту, зафіксували витік газу. Він зазначив, що саме він міг стати причиною вибуху, проте з'ясування обставин події до цих пір не завершено.

Ми поки нічого не виключаємо. Ми не можемо підтвердити, що витік газу став причиною вибуху. Однак ми підозрюємо, що це було саме так, – додав Гордон.

У розгляді беруть участь фахівці з розслідування підпалів і випадків застосування вибухових речовин. Їх направило в Плантейшн Бюро з контролю над оборотом алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин США.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus