USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від завтра і до кінця тижня: Землю накриє потужна магнітна буря

14 Червня 2021 23:48
Календар магнітних бур на червень 2021 найсерйозніший удар місяця обіцяв на 16-те число. Але, як це часто буває з довгостроковими прогнозами, в результаті дати трохи змістилися.

Відтак найболючіша атака на судини людей починається вже сьогодні, пише Главред.

Магнітна буря 14 червня – це поки що тільки розгойдування. Сила удару протягом дня не перевищить трьох балів (планетарний індекс, за даними NASA, – позначки 8). Невеликі головні болі та проблеми з працездатністю найбільш ймовірні в полуденні години. До вечора геомагнітні збурення вже повинні вщухнути.

Магнітна буря 15 червня стане вже більш серйозним випробуванням для судин: сила удару досягне чотирьох балів, а планетарний індекс – 10. Цього разу найнебезпечнішим часом доби стане пізній вечір. Тому ймовірні проблеми зі сном.

Магнітна буря 16 червня, яка спочатку мала стати піком цього геомагнітного удару, насправді виявиться не набагато сильнішою, ніж буря попереднього дня. У середу (як і у вівторок) сила удару буде триматися на позначці в чотири бали – в той же час планетарний індекс підросте до 12. Через безсоння напередодні ймовірні апатія, занепад сил і концентрації, запаморочення. Найскладніший час доби, з точки зору геомагнітних збурень – з ранку і до полудня.

Піком цього геомагнітного удару стане магнітна буря 17 червня. Вона досягне п’яти балів, а планетарний індекс з 12 підніметься відразу до 20. Подібні стрибки загрожують метеозалежним проблемами з вестибулярним апаратом і болями в спині і суглобах, нудотою, головними болями і запамороченнями. З інших можливих симптомів дня – занепад сил, загострення хронічних захворювань і перепади настрою.

Остаточно зійде нанівець метеоудар тільки в п’ятницю. Магнітна буря 18 червня теж оцінюється в чотири бали, планетарний індекс – 12. Втома і дратівливість будуть швидше наслідками геомагнітних збурень попередніх днів, аніж результатом цієї бурі. Однак саме під кінець робочого тижня варто особливо дбайливо ставитися до свого організму: максимально розвантажити п’ятницю від складних завдань, що вимагають підвищеної фізичної активності або концентрації, постаратися не нервувати і зайвий раз ні з ким не сперечатися.

В цілому, весь тиждень рекомендують провести максимально спокійно і виважено: раціонально чергуючи роботу з відпочинком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus