USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Від доктора Хауса піде подружка

26 Вересня 2009 19:03
Із популярного американського телесеріалу «Доктор Хаус» зникне один із ключових персонажів, – повідомляють «Волинські Новини».
З фільму піде лікар Камерон у виконанні акторки Дженіфер Моррісон. Її відхід є частиною сюжету і не був викликаний будь-якими іншими причинами, повідомляє Entertainment Weekly.
Як саме персонаж покине серіал, не повідомляється, однак відомо, що лікаря Камерон не вб’ють. Крім того, сценаристи залишили можливість Моррісон з’являтися у деяких серіях у якості запрошеної зірки. Доктор Чейз (Джессі Спенсер), який за сценарієм є чоловіком Камерон, залишиться в «Докторі Хаусі» на правах одного з основних персонажів, – пише сайт Кореспондент. Як повідомлялося, минулого сезону (2008-2009) серіал уже позбувся одного з ключових персонажів – доктора Катнера. Сценаристам шоу довелося вбити персонажа (за сценарієм Катнер здійснює самогубство) через те, що виконавець цієї ролі актор Кел Пенн пішов працювати в Білий Дім. Нагадаємо також про те, що виконавець головної ролі, актор Х’ю Лорі заявив, що може залишити телесеріал через проблеми з ногою. Він стверджує, що через зйомки почав насправді кульгати.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus