USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від Клімчука шлють передачі в колонію. ВІДЕО

14 Жовтня 2011 13:04
Сотні кілограмів овочів і яблук, борошно та цукор надішли до Ковельської виховної колонії – благодійний вантаж доправили у виправну установу за дорученням голови облдержадміністраціїБориса Клімчука.
Про це інформує ТЦ «Ковель».
Буряк, капусту та цибулю вивантажили на овочесховище, щоб упродовж зими годувати цими харчами 138 вихованців колонії.
«Все, що заготовили тут на зиму, виростили волинські аграрії», - розповідає виконувач обов'язків начальника установи Юрій Михальчук.
У колонії - триразове збалансоване харчування. Хлопці в уніформі відвідують школу та професійно-технічне училище, де їх навчають за дев'ятьма спеціальностями. Наприклад, вихованець Дмитро Камнєв з друзями вже більше року працює в пекарні. Тут під наглядом досвідченого майстра-пекаря Любові Васковець вихованці колонії печуть хліб виключно для потреб установи.
Обладнання для такої міні-пекарні в свій час привезли з Нідерландів благодійники фонду «Софія». Загалом будь-якій увазі до себе вихованці колонії — а серед них переважно хлопці віком до 18 років - завжди раді.
У свою чергу представники влади радили засудженим зробити висновки з помилок минулого. А після звільнення з колонії — жити за християнськими заповідями і працювати на благо України.
Заодно, представники фонду «Рідна Волинь» обіцяють придбати та облаштувати для вихованців колонії комп’ютерний клас.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Браток Показати IP 15 Жовтня 2011 13:26
Респект Климу от братвы!
Браток Показати IP 15 Жовтня 2011 13:26
Респект Климу от братвы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus