USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від Романюка вимагають припинити «сталінську» акцію

7 Квітня 2011 13:59
Від луцького міського голови Миколи Романюка, начальника УСБУ Волині Володимира Мельниковича та начальника міськвідділу УМВС Романа Крохмаля вимагають «вжити заходів», аби припинити акцію зі збору грошей на відновлення пам’ятника Йосипу Сталіну у Запоріжжі.

Про це йдеться у відкритій заяві громадської організації «Національний Альянс», поширеній 7 квітня.

У заяві наголошується, що якщо міська влада і правоохоронні структури нічого не зроблять до понеділка 11 квітня, тоді активісти «Нацальянсу» зі своїми побратимами самі «зупинять проведення акції».

«Від сталінського режиму постраждали мільйони українців, в тому числі й волиняни. Українським судом Сталін визнаний злочинцем – організатором Голодомору в Україні. Проводячи таку акцію в Луцьку, комуністи розпалюють національну ворожнечу та провокують лучан на конфлікт. Тому такий збір коштів на пам’ятник злочинцю повинен отримати Вашу негайну та однозначну правову оцінку!» - йдеться у тексті заяви.

«Ми вимагаємо вжити заходів для припинення публічного збору коштів на пам’ятник злочинцю Сталіну в місті Луцьку! Від міського голови вимагаємо негайно зробити подання до суду з метою заборони проведення даної акції», - пише «Нацальянс».

«В разі бездіяльності міської влади та керівництва силових структур у понеділок 11 квітня 2011 року члени ГО «Національний Альянс», депутати місцевих рад та наші побратими з інших громадських організацій та політичних партій зупинять проведення даної акції!» - наголошено у заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2011 14:06
"Бий червоних - поки не побіліють!" Да відчуваю отримають на горіхи ці комуняки, будуть знати як в Луцьку червону заразу ширити
Клим Савур Показати IP 7 Квітня 2011 21:59
Слава Україні ! Друзі, дайте знати, де і коли почнемо бити комуняк !!!...
Лучано Показати IP 7 Квітня 2011 23:26
"Ми вимагаємо від голови"? Ігор, що це за соплі і воплі? Зашморг на шию і в колодязь! Оце найкраща акція!!!
Олесь Показати IP 8 Квітня 2011 08:48
Гузь, ти тряпка! Куди кличеш людей?! "Патрійот" іди і сам як спрвжній чоловік виріши проблему. А не ззивай няньок.
M Показати IP 12 Квітня 2011 13:26
Все має бути законно. Якщо іти і "самому рішати праблєми" - це самосуд і злочин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus