USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відеопривітання міського голови Луцька з нагоди Дня Незалежності України

24 Серпня 2021 07:00
Сьогодні уже тридцятий рік поспіль Україна відзначає День Незалежності. Це головне державне свято України, що відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України.

З цієї нагоди до жителів Луцької територіальної громади звернувся міський голова Ігор Поліщук.

«Шановні лучани, шановні жителі прилеглих громад!

Щиро вітаю Вас із Днем Незалежності України!

Дякую усім, хто вкладає в нашу державу свою працю та інтелект, хто примножує її красу та багацтво, реальними справами щодня на своєму робочому місці творить її сьогодення та майбутнє. Особливо дякую усім поколінням українців, які відстоювали незалежність, які воювали за нашу свободу та право вільно жити у своїй країні.

Сьогодні прийшов саме той час, коли ми маємо усвідомити, що ніхто, крім нас, не збудує успішну Україну, ніхто не вирішить наші проблеми та не вкаже шлях до перемоги. Ніхто, крім нас, не зробить Україну самодостатньою та могутньою. Саме тому ми повинні бути єдиними у прагненні зробити Україну успішною, щасливою та процвітаючою. Миру нам, незламної віри та сили духу! Нехай Господь береже Україну!» – йдеться у відеопривітанні міського голови Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 25 Серпня 2021 22:34
Тих пару слів міг би й вивчити,а не як по складах читати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus