USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Відкрили відремонтовану ковельську спортшколу

8 Жовтня 2012 11:31
Реконструйований зал Ковельської ДЮСШ відкрили нещодавно у місті. Захід супроводжувався відкриттям спортивного сезону.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Ремонт Ковельської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича стала наймасштабнішим проектом останніх років, до якого була прикута увага міської громади впродовж кількох місяців.



Варто зауважити, що роботи по реконструкції розпочалися ще у травні цього року. У приміщенні спорткомплексу обладнали все для зручності спортсменів, тренерів, суддів та вболівальників. Встановили нові глядацькі трибуни, реконструювали стіни, повністю замінили підлогу, облаштували за європейським стандартом тренерські кімнати, роздягальні та душові, встановили енергозберігаючі вікна та двері, замінили лампи освітлення, виконали роботи з благоустрою прилеглої території.



Участь у відкритті взяли представники міської та обласної влади, депутати.

Міський голова Олег Кіндер привітав присутніх із знаковою подією у спортивному житті міста та подякував усім причетним до ремонтних робіт.



Серед гостей свята була присутня дочка колишнього директора КДЮСШ Євгена Кондратовича Ірина Кондратович-Міцкевич. Вона зауважила, що її батько присвятив своє життя спорту і мріяв про гарний спортивний заклад, який збудував і очолював впродовж багатьох років. Тож приємно, що справа, яку він розпочав, продовжує жити і розвиватись.




Варто зауважити, що у Ковельському спорткомплексі розпочався перший етап Кубка України з волейболу за участю жіночих команд суперліги «Континіум-Волинь-Університет» з Луцька, «Сєвєродончанка» з Сєвєродонецька, «Кряж-Університет» з Вінниці, запорізької «Орбіти» та дебютанта вищої ліги місцевої команди «Континіум-Ковель».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus