USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У селі на Волині відкрили відремонтовану амбулаторію

12 Грудня 2020 15:39
У селі Баїв Боратинської громади капітально відремонтували приміщення амбулаторії. Заклад вже готовий приймати пацієнтів у новеньких приміщеннях.

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад у фейсбуці.

Тут надаватимуть якісні медичні послуги у комфортних умовах для жителів сіл Баїв, Городище-1 та Цеперів. Обладнана всім необхідним, амбулаторія уже визнана однією із кращих сільських медичних закладів. Успішного результату досягнуто у співпраці влади, бізнесу, сільськогосподарських підприємств Боратинської громади.

Для осіб із особливими потребами тут замість пандуса облаштували спеціальний підйомник, який дозволяє зручніше і легше потрапити до амбулаторії. Такий сучасний підхід варто брати за приклад іншим установам.
«Чимало гарних справ і надалі буде реалізовано у Боратинській громаді, адже голова Сергій Яручик завжди готовий до втілення корисних соціальних проектів. Боратинська громада зберігає лідируючі позиції в Україні за розвитком. А реформа децентралізації збільшить можливості всіх громад Волині. Тому продовжимо співпрацю Волинської обласної ради із територіальними громадами, щоб наша область нарощувала динаміку позитивних змін. Навіть попри обмежений обласний бюджет, витрати на боротьбу з коронавірусом і складну ситуацію в країні, ми спільними зусиллями будемо використовувати кожну можливість на користь і для добробуту волинських громад», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus