USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відкрийте для себе дивовижні Карпати разом із Radisson Blu Resort, Bukovel*

6 Травня 2022 05:30
У серці Карпатських гір ви знайдете гірськолижний рай. Буковель – один із найкращих українських гірськолижних напрямків, відомий своїми сніжними схилами та висококласними зручностями для лижників будь-якого рівня. Ви будете вражені різноманітністю 60 кілометрів лижних трас. Проте літній відпочинок у Буковелі не поступається зимовому: у теплі місяці курорт здивує вас різноманіттям розваг й, звісно ж, розкішними краєвидами.

Хай у яку пору ви завітаєте до Буковелю, для проживання можна сміливо рекомендувати Radisson Blu Resort, Bukovel.

Apres Ski – все для вашого релаксу

Після дня на схилах запрошуємо відновити сили та підготуватися до вечірньої програми в нашому спа й оздоровчому центрі площею 2000 кв. м. Пропонуємо скуштувати смачні страви в одному з ресторанів готелю, Montblanc або B-Zone, де вам запропонують страви української та міжнародної кухні. Хатинка Apres Ski Hut, яку так люблять наші гості, розташована перед готелем, усього в кількох кроках від гірськолижного схилу №7. Лижники можуть скуштувати тут страви барбекю або перекусити та повертатися на схили. Щоб зігрітися прохолодної ночі, завітайте в один із барів курорту та замовте освіжаючий коктейль або чашку гарячого какао чи кави.
Почувайте себе, як удома в номері з видом на гори в Буковелі

Готель Radisson Blu Resort, Bukovel нараховує 252 номери, у яких бізнесмени й мандрівники можуть скористатися безкоштовним Wi-Fi і всім необхідним для заварювання кави та чаю в номері.

Зустрічі та події

Вразьте своїх гостей, організувавши захід в унікальному місці посеред мальовничих гір. Radisson Blu Resort, Bukovel ідеально підходить для організації конференцій і заходів із ночівлею та пропонує професійні місця зустрічі та зручні 5-зіркові умови проживання для учасників. Для урочистих обідів або екстравагантного весілля скористайтеся нашим елегантним банкетним залом на вражаючому фоні гір. Наш досвідчений персонал з організації заходів буде радий допомогти вам у плануванні індивідуального обслуговування банкету та його оформленні.
Послуги

Безкоштовна кава і чай

Доступні дитячі ліжечка

Хімчистка

Швидкий виїзд

Фітнес-центр

Безкоштовний Wi-Fi

Камера схову

Приміщення для проведення зустрічей

Бігові стежки

Сейф у кімнаті
Ресторани та бари

Відновіть сили після довгого дня на гірськолижних схилах у Radisson Blu Resort Bukovel. Почніть день зі сніданку у форматі шведського столу в ресторані MontBlanc і скуштуйте розкішні страви з меню в обід або на вечерю. У ресторані B-Zone та нічному клубі поруч вам запропонують вишукані напої та смачні страви. Насолоджуйтесь Apres Ski в нашому дерев’яному шале біля готелю або завітайте за гарячим напоєм в один із наших затишних барів, де також можна замовити легкі страви або закуски. На нашому курорті завжди знайдеться щось апетитне на будь-який смак і під будь-який настрій.
Пам’ятки неподалік

Ви можете провести незабутні канікули в Radisson Blu Resort у Буковелі у будь-яку пору року. Гірськолижні схили курорту налічують 16 підйомників і 60 кілометрів трас. Любителям лижного спорту пропонується атракціон «аероподушка», траси для могулу й гігантського слалому, а також майданчик для джибінгу на сноуборді. У форматі зимових розваг любителі катання на лижах та ті, хто лижами не цікавляться, також можуть покататися в санях, запряжених собаками, поїздити на снігоходах, спробувати зорбінг і катання на ковзанах. Влітку в Буковелі теж є чим зайнятися на свіжому повітрі: катання на гірських велосипедах, верхова їзда, риболовля, екскурсії на квадроциклах і навіть змагання з пейнтболу. Поблизу від курорту знаходиться найбільше штучне озеро України, де ви можете спробувати різноманітні види водного спорту, такі як флайсерфінг, водні лижі або вейкбордінг.

Наш персонал із задоволенням допоможе вам запланувати поїздку на вихідні в одне з багатьох навколишніх міст, наприклад, у Львів. Ви можете взяти участь у місцевих фестивалях сиру або вишивки, інформацію про які можна знайти в літньому календарі Буковеля.
Розташування готелю Radisson Blu Resort, Bukovel

Готель має вигідне розташування в центрі Буковеля (Україна) та ідеально підходить для людей, яких цікавлять різні види активності на свіжому повітрі, що пропонуються в Карпатах. Готель Radisson Blu Resort у Буковелі розташувався в кількох кроках від гірськолижних схилів, біля схилу №7. 60 кілометрів різноманітних лижних трас дають можливість насолоджуватись катанням у безпосередній близькості до місця вашого проживання. Високі піки Карпатських гір захищають гірськолижні схили від сильних вітрів, забезпечуючи чудовий клімат для лижного спорту.

Під час теплішого літнього сезону Буковель пропонує багато варіантів активного відпочинку. Поблизу готелю є пішохідні маршрути та можливості для активного відпочинку на воді. Нещодавно додано нові пішохідні маршрути зі звивистими стежками, що проходять крізь розкішні гірські ліси. Наш персонал також допоможе з організацією велосипедних турів у Яремче або Ворохту та екскурсій на Скелі Довбуша.

Курорт знаходиться неподалік від культурного центру – міста Львів, відомого витонченою європейською архітектурою. Чарівні вулиці, вкриті бруківкою, ведуть до різних музеїв, історичних місць, красиво оформлених ресторанів та кав’ярень, якщо ви прагнете контрасту з мальовничими ландшафтами навколо нашого готелю.
220 Schivki Street, Yaremche, Ivano-Frankivs'ka oblast, Буковель, 76019, Україна

+380 (343) 437900

[email protected]
*На правах реклами
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus