USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Відмінили «Таврійські Ігри»

3 Червня 2012 11:56
Фестиваль «Таврійські Ігри» у 2012 році не відбудеться.

Таке рішення оргкомітету прийняли після глибинного аналізу музичного ринку Європи та після проведення фокус-групи серед фахівців шоу-бізнесу, партнерів фестивалю, глядачів і журналістів.

Про це повідомили у прес-службі організаторів фестивалю, - пише УНН.

Для переважної більшості прихильників фестивалю «Таврійські Ігри» ця подія асоціюється з кількаденною різностильовою музичною програмою, конкурсом краси, пивним чемпіонатом і фестивальними теплоходами. Мовляв, в такому форматі фестиваль «Таврійські Ігри» – це вже історія, і розвивати його далі в тому ж напрямі сьогодні не актуально. В іншому ж форматі фестиваль організатори вирішили не проводити.

У прес-службі також наголосили, що діяльність компанії «Таврійські Ігри» не обмежувалася та не обмежується проведенням однойменного фестивалю. За 20 років діяльності «Таврійські Ігри» провели понад 800 різноманітних заходів: державні свята, дні міст, професійні свята, корпоративні акції, промотури, рекламні акції тощо. У цих заходах задіяли понад 350 артистів із 38-ти країн світу. Компанія провела акції більш ніж у 150-ти населених пунктах України, а також заходи за межами України (Болгарія, Єгипет, Туреччина, Кіпр, Австрія та Греція).

Так, цього року з 17 по 22 липня в місті Скадовську «Таврійські Ігри» проведуть 14-й дитячий благодійний фестиваль «Чорноморські Ігри» в міжнародному форматі. У конкурсній програмі фестивалю очікується участь дітей із десяти країн світу.

Нагадаємо, що за 17 років на фестивалі «Таврійські Ігри» виступили 237 виконавців із 17-ти країн світу. За ці роки події фестивалю відвідало понад 3,5 мільйона глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зннаючий Показати IP 4 Червня 2012 09:46
Просто Баграева "запрессовали", вот и нет денег на фестиваль!
Всезнайко Показати IP 4 Червня 2012 12:28
Черга за "Бандерштатом"... Він дійсно нікому крім гузя не потрібний...
Фанат до Всезнайко Показати IP 4 Червня 2012 22:02
Мовчи, регівончик
Анастасія Передрій до Всезнайко Показати IP 4 Червня 2012 22:40
потібний, я думаю :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus