USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відоме ім’я волинянина, який незаконно вивозив чоловіків за кордон

24 Травня 2022 19:10
Злочинну схему з вивозу чоловіків, які за віком підлягали мобілізації, організував мешканець Каменя-Каширського.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Ним виявився очільник Камінь-Каширської районної організації політичної партії «Вперед Україно», підприємець Ігор Степанович Федорук, 1974 року народження. Згідно з даними сервісу Опендата, він є засновником федерації футболу Камінь-Каширського району.
Нагадаємо, на Волині поліція затримала організатора незаконного каналу переміщення чоловіків. За даними правоохоронців, керівник місцевого осередку однієї з проросійських політичних партій, який також займається міжнародними перевезеннями пасажирів, організував схему з переміщення чоловіків призовного віку, які намагалися уникнути мобілізації на військову службу.

Читати ще: Волинянину, який за $10 тис. вивозив чоловіків за кордон, повідомили про підозру

Фігурант оформлював їх водіями, що надалі дозволяло особам безперешкодно виїжджати за кордон. Вартість такої послуги становила 10 000 доларів США.

24 травня у Луцьку поліцейські затримали організатора «трансферу» під час отримання 20 000 доларів США. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus