USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відомі переможці конкурсу «Відкрий для себе Луцьк». ФОТО

18 Травня 2013 07:30
Конкурс фотографій «Відкрий для себе Луцьк» відбувся у Луцьку з нагоди відкриття туристичного сезону.

Учасники конкурсу боролись за вихідні у Шацькотелі, подарункові сертифікати від компанії «Гранд Персона», а також за вхідні квитки на джазовий фестиваль «Музичні діалоги». Переможцем конкурсу став той, хто отримав найбільше інтернет-голосів.

Голосування відбувалося на сторінці туристичного сайту Луцька у мережі Facebook. 22 авторів надіслали майже сотню фотографій, які оцінювали підписники сторінки.

Отож переможцями стали:
ІІІ місце - Павло Березюк із кліматичною світлиною із першої луцької фотосушки «Шах-мат-бублик-фотка» (59 голосів). За це фото автор отримає подарунковий сертифікат від компанії «Гранд Персона» на 250 гривень та запрошення на фестиваль «Музичні діалоги».


Лише двох голосів до перемоги забракло Олександру Ковальському, який зайняв II місце з 67 голосами. Варто зауважити, що вото отримало чи не найбільше поширень у мережі. Олександр зможе отримати подарунковий сертифікат від компанії «Гранд Персона» на 500 гривень та запрошення на фестиваль «Музичні діалоги».



I місце - Роман Домбровський із фото «Янгол Луцького замку» (69 голосів). Він отримає незабутній вікенд на двох у готелі «Шацькотелі» поблизу озера Світязь.



Нагороди можна отримати, написавши на електронну адресу [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus