USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відомі у світі волиняни й досі залишаються поза увагою земляків. Серед них – знаменитий оперний співак та принцеса Таїланду

26 Лютого 2009 13:13
Понад 60 відомих волинських постатей потребують популяризації в рідному краї. Серед них – знаменитий оперний співак, хореограф, бандурист та принцеса Таїланду. Про це розповів начальник управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Володимир Лисюк під час засідання колегії управління, – 26 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
Володимир Лисюк під час колегії зупинився на проблемних питаннях, пов’язаних із діяльністю бібліотек на Волині. Зокрема він зазначив, що приблизно 15% бібліотекарів в області працюють без фахової освіти. Також пан Лисюк наголосив, що бібліотекам нині треба вводити веб сторінки, аби про їхню діяльність, послуги знали якомога більше осіб.
Окрім того, необхідно розширити каталог платних послуг. У цьому плані Володимир Лисюк зауважив, що зрушення є. Наприклад, за останні роки платні бібліотечні послуги принесли прибутків з 340 тисяч на рік до 500 тисяч гривень.
Особливо потрібним у наш час, на думку пана Лисюка, є прищеплення молоді любові до рідної мови та краю. Понад 60 відомих волинських постатей потребують популяризації в рідному краї.
Серед них – знаменитий оперний співак Едуард Гебік, хореограф Наталка Соломенко-Тиравська, бандурист Григорій Китастий та принцеса Таїланду Катерина Десницька, – розповів начальник управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцкий хлопец Показати IP 28 Лютого 2009 13:11
Кому надо, тот пусть и узнаёт. Лично мне глубоко ... "Понад 60 відомих волинських постатей потребують популяризації в рідному краї. Серед них – знаменитий оперний співак, хореограф, бандурист та принцеса Таїланду." Какие они известные (и кому) если их надо популяризировать. Володимир Лисюк - занятся Вам нечем((((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus