USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відомий композитор просить допомогти волинським військовим

9 Квітня 2014 08:40
Відомий волинський джазовий бард-піаніст Сергій Шишкін закликає усіх небайдужих допомогти військовим.

Напружена політична ситуація в Україні розбудила древній Володимир-Волинський. Жителі області активно долучилися до відновлення боєздатності 51-ої механізованої бригади, що розташовується у Володимирі-Волинському.

Проте ситуація на сході України внесла додаткові корективи, і, як наслідок, оголошеної мобілізації вже вчора увечері число особового складу військових, що дислокуватимуться у Володимирі-Волинському зросло до 1000 осіб. Однак за, ЗСУ, вже за декілька днів 51-а механізована бригада має розгорнутися до повної бойової готовності. Число особового складу при цьому становитиме трохи менше, ніж 5 тисяч солдатів та офіцерів.

Військові будуть здійснювати тренувальну стрільбу на місцевому полігоні, а більше, ніж 2000 осіб доведеться жити в наметах, адже наявні у Володимирі-Волинському казарми не в змозі розмістити такої кількості військовослужбовців.

«Те, що ми зібрали на вечір п’ятниці більше мільйона гривень, здається "детским лепетом" у порівнянні з потребами сьогоднішнього ранку». – пише відомий український композитор Сергій Шишкін на своїй сторінці у Фейсбук.

Інформаційне агентство Волинські Новини долучається до акції на підтримку військових, тому публікуємо до відома користувачів нагальні потреби військової частини у Володимирі-Волинському. Сергій Шишкін оприлюднив список необхідного для нашої армії:

- ЛІС, бажано вже у вигляді дошки 30 мм - перша потреба- 80 м3 (Любомльський лісгосп моментально погодився на 10 м3 дошкою, шукаємо зараз машину);
- МАТРАСИ- прошу ПОЗИЧИТИ! у санаторіїв, тюрем, СІЗО, готелів, гуртожитків. (уже буса ми вислали у Сокаль у в’язницю строгого режиму, дадуть біля сотні матрасів)
- ШВЕЙНІ МАЙСТЕРНІ, відгукніться, дамо зразок "наматрасника", який буде набиватись соломою. (Я так спав, діє антиостеохондрозно і ще й пахнутиме )
- БЛЯХАРІ, потрібно зробити конструкції для вмивання на велику кількість людей
- БЕНЗОПИЛИ - 5 шт.
- ДРОВА - необмежена кількість
- ШИНИ на УРАЛ, КАМАЗ, ГАЗ
- Спеціалісти: - АВТОЕЛЕКТРИКИ
- специ по БЕНЗИНОВИХ БТРах
- ЕЛЕКТРОНЩИКИ (ремонт приладів)
- ПЕРЕВІЗНИКИ, пропонуйте себе (солярка наша)
Чим більше ми їм допоможемо зараз, тим мобільніші і боєздатніші вони будуть!

Окрім того, маємо багато досягнень. Радіостанціями (MADE IN JAPAN !) уже забезпечений один батальйон, ковбас понавозили, люди запчастини купують, баки "варять", шиємо тенти, колективи кошти обіцяють і т. д. Пізніше викладу з фото.

Дзвоніть – Костянтинові Зінкевичу 0677190843 і Роману Мартинюку 0985453312.

Комбриг ДУЖЕ заклопотаний, якщо не можете з ним зв’язатись- дзвоніть нам.
Дуже прошу ПЕРЕПОСТ і реальну 1 гривню допомоги!
На велике прохання бажаючих допомогти - номер картки Приватбанку на ім`я Деркач Ірини. Гроші потрапляють відразу на потреби саме цієї військової частини. Ні на які казначейства чи ще щось там. 4405 8823 1058 2352
ДЯ - КУ - Є - МО!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вадим Показати IP 9 Квітня 2014 09:07
Офігеть! матрасами, палатками,металом,шинами,запчастинами і цілими машинами - торговля ішла во всю!!!! Хто продавав і хто взяв за це гроші - хай і повертає! Весь ліс у всьому Володимирі вирізала Клімчукова з Колісником бригада. От їх і за дупу - хай вертають! Чого проста з простих людей видурювати гроші.
Дмитро Показати IP 9 Квітня 2014 09:39
коментар було видалено
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 10:38
Відомий волинський джазовий бард-піаніст Сергій Шишкін видно широко відомий вузькому колу любителів його творчості. Щось я його ніде не чув.
Павло до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 11:55
гугл в допомогу
Анонім до Павло Показати IP 9 Квітня 2014 12:16
Сало в гуглі пошукай.
я до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 12:17
А по суті? Я вже надіслав гроші.Ти готовий допомогти? Чи пи....ди не мішки тягати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus