USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Відомий силач Василь Вірастюк відвідав благодійні змагання на Волині

23 Жовтня 2023 20:27
У Колках Луцького району 22 жовтня відбувся благодійний богатирський турнір «Котигорошко». До участі долучилися вихованці Колківського шкільного лісництва, спеціальним гостем став відомий український стронгмен Василь Вірастюк.

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

У Колківській громаді вкотре організували збір коштів, які спрямують на потреби наших Захисників.

Як зазначається в повідомлення, місцева влада, волонтери та лісівники від початку повномасштабної війни організовують різноманітні заходи, щоб привернути увагу якомога більшої кількості людей.
Цього разу спеціальним гостем благодійного турніру став український стронгмен Василь Вірастюк. Партнером дійства виступила філія «Колківське лісове господарство» ДП «Ліси України». Василь Вірастюк та його команда провели для дітей Захисників різноманітні розваги та змагання.

Читати ще: Ковельські школярі наярмаркували для ЗСУ понад 100 тис. грн

У межах благодійного заходу організували ярмарку солодощів та прикрас, локації для фото, майстер-класи та частування. А вихованці учнівського лісництва влаштували майстер-клас із виготовлення воскових свічок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus