USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Відповідальність – на команді Порошенка, – Ігор Гузь про перемогу Зеленського на Волині

4 Квітня 2019 11:19
ЦВК оприлюднила офіційні дані результатів першого туру президентських перегонів. Згідно з оприлюдненими даними, у виборчому окрузі №19, який представляє народний депутат Ігор Гузь у Верховній Раді, у другий тур виходять Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко. Натомість чинний президент Петро Порошенко не потрапляє у другий тур.

Про це повідомив сам парламентар на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, результати наступні:

Зеленський - 24,64%

Тимошенко - 21,91%

Порошенко - 15,91%

Гриценко - 10,06%

Ляшко - 9,27%

«Грубо кажучи, 4/5 виборців округу під час голосування не підтримали чинного президента…

Відразу хочу нагадати, що мій округ межує з Європейським Союзом і у нас ніколи не було історій з підтримкою проросійських сил, а люди завжди голосували думаючи. Для прикладу:

2004 рік. Ющенка проти Януковича підтримали більше 90% виборців.

2010 рік. Тимошенко проти Януковича підтримало більше 80% виборців.

2014 рік. Порошенка підтримало більше 50% виборців», - наглошує Ігор Гузь.

Та додає, що за час роботи в парламенті він відвідав усі 211 населених пунктів округу, провів більше тисячі зустрічей і спілкувався «очі в очі» з десятками тисяч громадян.

«І я можу сказати, що люди, які в неділю обирали президента, вони голосували за зміни. І за тих, хто на їхню думку ці зміни може ініціювати та втілити», - підкреслив парламентар.

Тому, висновок максимально простий. Повну відповідальність за такий результат несе команда Порошенка. Всі ці тонни жовчі від порохоботів про імбіцилів, недоумків, малоросів та бидла варто лишити при собі. Або часом глянути у дзеркало)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus