USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відпустили із зали суду: лучанин, який вкрав 2 кг м’яса, вже на волі

24 Серпня 2021 18:34
Лучанина Ігоря Зеленського, який сім місяців перебував у СІЗО за крадіжку 2 кг м’яса, випустили із зали суду.

Суд врахував пом’якшувальні обставини і чоловік, який вже кілька разів крав продукти з магазинів, відбувся іспитовим терміном, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Лучанину інкримінували чотири епізоди вчинення злочину: три крадіжки і один замах на грабіж.

Обвинувачений вину визнав і переконував суд, що крав продукти, аби було що їсти трьом дітям і дружині, яка в той час перебувала на лікуванні.

Читати ще: Крав, бо гроші пішли на лікування сина: лучанина судять за поцуплене м'ясо

На заключному судовому засіданні сторона обвинувачень просила для Ігоря Зеленського 4 роки позбавлення волі.

Суддя Луцького міськрайонного суду Катерина Камінська, зваживши всі аргументи та обставини, призначила йому іспитовий термін.

Правову допомогу обвинуваченому забезпечив Жіночий рух «ЗА Майбутнє». Адвокатки лучанина Вікторія Доманська та Алла Левчук-Микитюк рішенням суду задоволені і готові навіть до апеляцій з боку прокуратури.
Тож лучанина випустили з кабіни для обвинувачиних одразу після закінчення суду. Він пообіцяв відтепер дбати про своїх рідних, не порушуючи закон: «Дуже скучив за сином, за доньками, за дружиною. Вже не сподівався, що скоро побачу, бо перший адвокат казав, що безнадійно. Далі такі дії не буду робити, як би там не було. Дружину прооперували. На роботу влаштуюся і буду працювати».

Із бажанням почати нове життя Ігор Зеленський вийшов з приміщення суду, а вдома на нього вже чекали дружина та троє дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ще не зовсім свідоми Показати IP 24 Серпня 2021 19:03
Непогано в Луцькому СІЗО кормлять
Символічно Показати IP 24 Серпня 2021 19:24
Велике м'ясокрадівництво.
Каневський Показати IP 24 Серпня 2021 21:05
Заголовок такий як будто чикатило випустили , остерігайтись він уже на свободі))
Віктор Показати IP 24 Серпня 2021 22:46
Цей кабан останні дні щовечора навідується до Там Тему, п'яний як чіп щось кричить і матюкається до охоронців. Неадекват ще той, не встиг вийти як порушує громадський спокій
Анонім Показати IP 24 Серпня 2021 22:51
Знайшли кого захищати
ABC Показати IP 24 Серпня 2021 23:11
"На роботу влаштуюся і буду працювати" - от із цього і варто було починати. Від того, що він буде сидіти на зоні, дитині і дружині великої допомоги не буде.
В. Показати IP 24 Серпня 2021 23:49
Вот должен сидеть в тюрьме.но с*ка за 2кг. Мяса?????
Анонім до В. Показати IP 25 Серпня 2021 09:29
Напевно продавці, які потім платили за те м"ясо так не думають.Та і я не думаю, що це не перша крадіжка, просто - зловили. Взагалі то нормальні чоловіки, коли діти хочуть їсти йдуть і шукають роботу чи підробіток, а по ньому не скажеш, що виснажений роботою чи голодом.
8 Показати IP 25 Серпня 2021 00:32
Такі дурні виправдання його крадіжкам. Побачите, крав і буде красти. На роботу не піде, а скучанню за дітьми не віриться ні на мить. Чекаємо наступних публікацій десь за кілька місяців про те, як знову попав по криміналу.. І не треба виправдовувати, що якесь там мясо крав. Здоровий лобуряка
Іруня Показати IP 25 Серпня 2021 08:55
4 роки за крадіжку 2 кг м'яса хотіли впаяти? Це просто жесть.....хай би сторона обвинувачень там запросила 4 роки щоб він їм підлогу мив, виправних робіт. Он бидло за дтп на підпитку що спричинило смерть молодої мами і вчительки навіть дня не дали за гратами а тут за 2 кг м'яса такі терміни. Оце судова система(((((
Анонім до Іруня Показати IP 25 Серпня 2021 09:34
Читайте уважно. Чотири крадіжки і замах на грабіж. І завдання судовоїсистеми, - ізолювати його, щоб наступний його грабіж не відбувся, Грабіж - це серйозний і наглий злочин. Підійде такий до вас в темному провулку - травма на все життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus