USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Відремонтують відділення райлікарні на Волині

7 Липня 2023 07:45
Цього року планують здійснити капітальний ремонт третього поверху поліклінічного відділення комунального підприємства «Луцька центральна районна лікарня» Підгайцівської сільської ради, що на вулиці Теремнівській, 100 в Липинах.

Тендер на ремонт заклад охорони здоров’я оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників прийматимуть до 8 липня.

Очікувана вартість робіт становить 2,4 мільйона гривень.

Капітальний ремонт третього поверху поліклінічного відділення Луцької центральної районної лікарні включатиме заміну підлоги, улаштування натяжних стель, шпаклювання та фарбування стін, заміну дверей, встановлення умивальників, прокладання трубопроводів, монтаж світильників, прокладання кабелю та інше.

Усі роботи хочуть завершити до 15 жовтня 2023 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Нагадаємо, протягом року в обласній психіатричній лікарні міста Луцька, що на вулиці Теремнівській, 98 у Липинах, мають відремонтувати перехідні галереї. На роботи спрямують майже шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бляха Показати IP 7 Липня 2023 08:58
Її треба закрити,ніхто не хоче там лікуватись, Це не потрібна взагалі лікарня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus