USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Від сьогодні перетин кордону через «Устилуг – Зосин» на Волині для автобусів можливий лише через єЧергу

7 Серпня 2023 12:33
Із 7 серпня рух автобусів регулярних рейсів через МАПП «Устилуг – Зосин» на Волині можливий лише за записом в Електронній черзі перетину кордону на сайті echerha.gov.ua.

Про це повідомляє Укртрансбезпека.

Графік руху автобусів залишається незмінними. Пасажирським перевізникам, що зареєструвались в онлайн-черзі варто приїздити до пункту пропуску у передбачений автобусним маршрутом час. У тестовому періоді система не пропонуватиме час заїзду на пункт пропуску для автобусів.

Для бронювання місця в єЧерзі водію автобусу потрібно:

на сайті echerha.gov.ua натиснути «Стати в чергу»;

обрати «Автобус» та натиснути «Стати в чергу»;

обрати пункт пропуску «Устилуг – Зосин»;

заповнити дані водія, дані автобуса;

перевірити всі внесені дані та натиснути «Стати в чергу».

Важливо:

водій автобуса може продовжити чергу 1 раз на 4, 6, 8 або 10 годин, якщо йому знадобилося більше часу на дорогу;

дані про водія чи транспортний засіб можна змінити 1 раз. При цьому місце в черзі буде збережене.

Станом на 10:00 7 серпня за записом в електронній черзі кордон перетнуло 5 автобусів, що курсують за регулярними рейсами.

На сьогодні електронна черга перетину кордону для пасажирських автобусів працює на двох МАПП: «Устилуг – Зосин» та «Ягодин – Дорогуськ».

Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Державною службою з безпеки на транспорті, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури, Державною митною службою та Державною прикордонною службою за підтримки USAID /UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus