USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відсьогодні росіянам обмежили в'їзд в Україну

16 Березня 2015 08:51
Відсьогодні росіян позбавили будь-якої можливості перетинати кордон з Україною за внутрішніми паспортами. Про це інфомують наші колеги з ТСН.

Постанова українського уряду заборонила це навіть мешканцям російських прикордонних регіонів, які до цього часу користувалися спрощеними правилами перетину кордону. Усі росіяни зможуть в'їжджати в Україну лише через міжнародні пункти пропуску і лише за пред'явленням належно оформленого закордонного паспорту.

"Всі ці заходи направлені, перш за все, на забезпечення безпеки держави. Тому що нині дуже багато в межах Харківськоі області тих моментів, коли під виглядом простих мешканців здійснюється переміщення і сеператистів, і тих осіб, які хочуть дестабілізувати ситуацію", - пояснив командир Харківського прикордонного загону Олександр Крук. Нагадаємо, що раніше політики РФ обурилися через заборону в'їзду росіянам в Україну за внутрішніми паспортами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гриць Показати IP 16 Березня 2015 09:53
шкода, що так пізно це зробили...
Анонім до гриць Показати IP 16 Березня 2015 10:52
Не боишься, что Россия ответит симметрично? Уйма твоих же земляков будет тебе весьма "благодарна".
все правильно до Анонім Показати IP 16 Березня 2015 11:34
Досить по закордонах шастати - час дома порядки наводити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus