USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відсутність готівки і два будівницва задекларував головний рятувальник Волині

1 Квітня 2018 10:17
Керівник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук задекларував чотири земельні ділянки та два недобудованих будинки. Також він вказав, що не має грошових активів: чи то готівки, чи банківських вкладень.

Відповідно до даних, наявних у декларації головного рятувальника області за 2017 рік, він є співвласником квартири в Луцьку (площею 133,6 кв. м), житлового будинку в Байківцях Ковельського району (64,1 кв. м), підвального приміщення (22,4 кв. м) та гаража (20,4 кв. м) в Луцьку. Також Володимир Грушовінчук – єдиний власник чотирьох земельних ділянок: однієї у селі Лище Луцького району (1336 кв. м) та трьох у Байківцях (1495, 2619, 10700 кв. м).

Разом із дружиною Лесею керівник управління ДСНС має два об’єкти незавершеного будівництва. Це житлові будинки у Лищі (350,4 кв. м) та Світязі (76,9 кв. м).

Володимир Грушовінчук має зареєстрований у 2008 році легковий автомобіль – Toyota Camry 2008 року випуску, придбаний за 200 тисяч гривень.
Минулого року керівник управління ДСНС отримав 291,658 тисячі гривень доходу: 289,158 тис. грн заробітної плати, 1 тисячу гривень страхових виплат і 1,5 тис. грн інших виплат. Порівняно із 2016 роком минулоріч зарплатня Володимира Грушовінчука зросла на 89,474 тисячі гривень, тобто орієнтовно на 7,3 тис. грн на місяць.

Леся Грушовінчук минулого року одержала 64,444 тисячі гривень заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
save live Показати IP 1 Квітня 2018 11:25
думав колись проносити користь суспільству та хотів стати рятівником ,робота небезпечна але ми в чудовій формі фізичній 28 років самий раз якраз ,але як виявилось там такі люди непотрібні .туда набирають тільки родичів людей з вищою освітою в очках лінзах та звісно за хабар або замельну ділянку можуть прилаштувати даже інваліда 1 групи.
НАБУ Показати IP 1 Квітня 2018 11:32
Ну як так ! Мусить же мати головний спасальник будинок на березі Світязя. А раптом Світязь надумає вийти з берегів, а генерал з відром тут як тут. А насправді, якщо він спасатєль, то мав би знати, що найкращий спосіб спасти хоча би себе, буде вчасний рапорт про відставку і дємбель.
Носатий дядько Показати IP 1 Квітня 2018 12:42
Уже всі забули, як цей хєнєрал, після революції Гідності "утопая в соплях і слєзах" розказував, що возив валізи з готівкою на Київ. Отак і живемо і ходимо в лайні по колу...
Рятувальник Показати IP 1 Квітня 2018 12:43
Що Ви там коментуєте? Вофка бачив Вас в д...пі, вся родина, по п'яте коліно включно, влаштована на хороші посади, чужі за працевлаштування сплачувать благодійні внески у фонд "Груши Великого", а ще щомісячний дкрибан пального з Кльоциком (Клецьом С.В.). Врахуйте, що всі райони виконають забаганки Вусатого генерала, це не він будинки будує - а районні підрозділи власними силами!!! Це тільки в суді він казав, що з нього Стоєцький і Бочковський вимагали "абонплату" 30тис.грн. щомісячно, а те що сам гребе, то це не рахується, він же Пожежний Барон!!! І нікого не боїться! Крав, краде і буде красти, в нього з місцевими антикорупціонерами все схвачено і оплачено!!!
Генерал Показати IP 1 Квітня 2018 12:54
Та на який дємбєль ... ще ж треба родичів на ноги поставити .... !?
Лучанка Показати IP 1 Квітня 2018 13:14
Молодці волинські новини друкуєте всі негативні коменти,а от Конкурент інтернет видання не друкує.Як прочитала про себе директор юнацької бібліотеки нЄфремова,що про неї думають люди,то заборонила газеті друкувати голос народу,а вони й перестали друкувати-це вже не газета, а рупор влади,але не народу.коли слухають якоїсь бібліотерки,яка вже себе уявила царицею,якій усе можна.
РЯТУВАЛЬНИК Показати IP 1 Квітня 2018 14:43
Що ж, хочеться добавити декілька слів про цю структуру... 1. Пан генерал за свою карєру перетворив волинських рятувальників в одну сімейну гілку... на всіх посадах родичі, односельці і так далі. 2. До пенсії готується він вправно: разом з своїм заступником розбудовують дачні котеджі для відпочинку у Шацькому районі, і ГОЛОВНЕ все це за державні кошти! Загін технічної служби, Ковельський гарнізон, всі працюють за ради майбутнього... 3. Щоб отримати звання, посаду потрібно вирішувати питання на користь керівництва, бути нужним! Багато чого написати можна, тільки нічого не зміниться, все це просто слова... хто в тємі той все зрозумів!
Вовандер Показати IP 1 Квітня 2018 14:50
Де прокуратура??? Ну невже це так має бути, де справедливість? Чому нікого не цікавить скільки часу цей дід - рятувальник займає посаду головного рятувальника? За стільки років займаної посади не одна корупційна схема придумана... Це йдеться як за внутрішньо-колективну схему так на рівні адміністрації! Яку користь несе для держави ця особа? Чому непризначити молоду і перспективну особу замість старого комуністичного корупціонера??? Я більше як впевнений, що варто покопатися в справах перших заступників, начальника антикорупційного відділу і так дальше!
РЯТУВАЛЬНИК 1 до РЯТ Показати IP 1 Квітня 2018 14:56
Ай молодець
РЯТУВАЛЬНИК 2 до РЯТ Показати IP 1 Квітня 2018 15:00
Запалюй ще, дуже цікаво! Особливо про заступника.
реаліст Показати IP 1 Квітня 2018 15:49
любі громадяни, генерал майором він став завдяки свої праці, чи ви думаєте що так собі дядя Вова скінчив якусь бурсу і все так просто йому далося? він доклав клопітку працю до своєї успішності. віддано він нас волинян оберігає не перший десяток років, і в свої не молоді літа з таким стажем роботи він має ще не добудовані будинки... будьте реалістами всі ми живеме не без гріга, допустивши вас до тої влади то Ви б всі вже мали б не по дві недобудови а по десятці маєтків для синів, дочок тта й внуків би ще забезпечили. ви б більше зацікавилися де беруться маєтки та машини з салонів отих 20- річних синочків чиновників? це ми звикли маєш гроші маєш диплом, даєш хабар і працюєш не маючи поняття в тому. раніше такого не було. моя дуска така все що він має він того вартий
Реалісту Показати IP 1 Квітня 2018 19:20
Які недобудовані будинки, що ти пишеш...на Світязі його база відпочинку уже приймає відвідувачів...в Лищі-Гаразджі будинок давно уже руками пожежників добудований і він там давно проживає...
Реаліст до Реалісту Показати IP 1 Квітня 2018 22:22
Ви були в його "базі відпочинку'? Чи ті 70 квадратів так називаєте? Чи в гостях в його в Гараджі? Ще пусті слова. Вірим лише фактам. І фактом є те що живе він в тій квартирі про яку йдеться в статі. Треба поважати таку людину.
Йопрст Показати IP 1 Квітня 2018 19:46
Ці руки ніколи не крали!!!
Рятувальник-пенсіоне Показати IP 1 Квітня 2018 20:50
Грушовінчук-професіонал у своій справі,який присвятив пожежній службі більше 40років!!!Подивіться на статки розенків,рев,грось,кобелевих і тому подібних,які ніколи не працювали на державу,а тільки на власну кишеню.Вже тупорилий козак-депутат за 4 роки став міліонером,а ви кості миете нормальній людині.
Реаліст до Рятувальник-пенсіоне Показати IP 1 Квітня 2018 22:25
Цілком погоджуюся з вами. Дай Бог наступникам проявити себе не гірше Васильовича
Племіннику Вусатого Показати IP 2 Квітня 2018 00:08
З приводу згаданих "мажорних синочків" ... свого Сашка Груша прилаштував, як і всю рідню на хорошу посаду, правда в Києві, подарував квартиру у Вишгороді в якій весь ремонт з люстрами і т.д. робився силами слухняних підлеглих, придбав авто - Мазду 6. А з приводу нібито недобудвоних будинків - в Лищах все давно готове, це фішка така, от бачите, який я бідний - не можу роками будинок добудувати, який до слова теж будували безкоштовні будівельники - працівники ДСНС, а саму земельну ділянку "подарував" батько водія генерала, так він Пожежного Барона любить:). Світязь - це "тєма" першого зама - Ростіка Демчука, той вже собі цілу базу відпочинку збудував і оформив на батька, теж будували всі райони... Старовижівський РС "рішав" ліс і т.д. Шатчани взагалі там днювали і ночували, мусили терпіти і вислужуватись, бо Ростік неугодних з'їдає швидко. Тому і вирішив Вофка, що чим я гірший свого зама Демчука - потрібно й собі будувати хатинку біля озера, і знову вся область працює на Вусатого Барона:) P. S. Про той клан пожежних хабарників-полішуків всі знають, але ще мабуть їх час не прийшов, впевнений, що настане той день, коли хтось поставить крапку в цій вогняній історії!!!
Вовандер до Реаліста Показати IP 6 Квітня 2018 20:15
Я незнаю хто Ви та й нехочу знати. Я знаю лише одне, що рано чи пізно все набуте майно ВУСАТОГО обернеться не в його користь. Всі людські прокльони і страждання про себе колись нагадають. Те, що він обложився заступниками, які пляшуть під його дудку і правоохоронні органи, які також куплені -це його не врятує, людський гнів себе колись проявить. Особисто я йому добра неможу побажати, а навпаки... А Вам шановний Реаліст раджу задуматися і не грати свою проплачену ВУСАТИМ роль і нерозказувати який він чесний та справедливий. Особисто, що я можу про нього скзати, що він .......\!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus