USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Відтепер потрапити в Ізраїль можна лише з двома негативними тестами на COVID-19

8 Квітня 2021 11:40
Із 7 квітня набули чинності оновленні правила в’їзду в Ізраїль.

Про це розповіли у пресслужбі українського посольства, пише УНІАН.

«В’їзд до Ізраїлю дозволений лише в тому випадку, якщо у вас є негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години до прибуття в Ізраїль. Після прибуття до Ізраїлю необхідно буде пройти додатковий ПЛР-тест. Ця вимога поширюватиметься також на тих, хто має сертифікат про вакцинацію (щеплення) від COVID-19 або документ про одужання від COVID-19», – повідомили в посольстві.

Зазначається, що подати заявку на отримання дозволу на в’їзд до Ізраїлю без проведення ПЛР-тесту на COVID-19 можна буде лише у виняткових випадках.

Окрім того, для отримання дозволу на в’їзд до країни також вимагається чинний медичний страховий поліс, який покриває видатки на випадок захворювання на COVID-19.

Пасажири, які прибувають в Ізраїль, не більше ніж за 24 години до рейсу повинні заповнити декларацію, де надати свої особисті дані, медичні відомості, а також детальну інформацію про місце самоізоляції в Ізраїлі.

«Усі міжнародні пасажири повинні пройти самоізоляцію у визначеному державою перебування приміщенні (мотель). Тривалість ізоляції становить 14 днів або 10 днів (за умови, якщо пасажир матиме два ПЛР-тести у визначені спеціальним протоколом дати, результати яких є негативними). Особи, які мають довідку про вакцинацію від COVID-19 в Ізраїлі або довідку про одужання від COVID-19, не підлягають самоізоляції», – зазначили в посольстві.

Наголошується, що особи, які хворіють на COVID-19, не зможуть сісти на літак.

Іноземці, які вилікувалися від COVID-19 або пройшли вакцинацію, повинні виконувати вимоги Міністерства охорони здоров’я Ізраїлю, зокрема, мати серологічний тест та електронний браслет, що оплачуються коштом іноземця.

Якщо іноземець залишить територію Ізраїлю до закінчення встановленого терміну самоізоляції без спеціального дозволу, наступний в’їзд до країни йому буде заборонено.

В’їзд громадян, які вакциновані або перехворіли на COVID-19, буде дозволено у таких випадках:

- якщо це громадянин Ізраїлю або постійний житель Ізраїлю, який проживає за кордоном і має члена сім’ї першого ступеня споріднення в Ізраїлі – тоді він може в’їхати до Ізраїлю для відвідування зі своїм чоловіком/дружиною та дітьми, навіть якщо вони іноземні громадяни;

- якщо це іноземець, який має родича першого ступеня споріднення, що проживає в Ізраїлі – тоді він може в’їхати до Ізраїлю для відвідування зі своїм чоловіком/дружиною та дітьми.

Усі іноземні громадяни, які бажають в’їхати в Ізраїль, повинні пред’явити дійсне свідоцтво про одужання від COVID-19 або свідоцтво про вакцинацію від COVID-19 (крім дітей віком до одного року).

В’їзд до Ізраїлю іноземних громадян, які не були вакциновані чи не перехворіли на COVID-19, буде дозволено, якщо це іноземний громадянин, одружений з ізраїльським громадянином або постійним жителем Ізраїлю та їх неповнолітніми дітьми (шлюб має бути зареєстрований в Реєстрі населення Ізраїлю, мають бути докази про справжні стосунки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
##Монархіст Показати IP 8 Квітня 2021 14:38
Ой, нащо мені туди їздити.. там все так дорого... так дорого((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus