USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Відтепер українці можуть отримати свідоцтво про народження поштою

8 Червня 2021 17:58
Замовити доставку свідоцтва про народження відтепер можна «Укрпоштою». Послуга доступна для всіх батьків новонароджених, які отримують послугу єМалятко.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України, пише РБК-Україна.

За даними пресслужби, отримати свідоцтво про народження можна в поштовому відділенні або ж кур’єром додому. Вартість 46 і 66 грн – відповідно. Оплата готівкою здійснюється при отриманні замовлення. Терміни доставки – до двох днів у межах області та до трьох днів у межах України з моменту оформлення свідоцтва у відділі ДРАЦС.

Читати ще: «єМалятко» тепер онлайн: які послуги для новонароджених можна отримати в додатку

Нагадаємо, єМалятко – це 9 послуг за однією заявою для новонароджених дітей. Серед основних – реєстрація дитини, оформлення допомоги при народженні, допомоги на дітей із багатодітних родин тощо. Отримання послуг за однією заявою позбавляє громадян відвідування 11 установ, заповнення 37 документів, витрати 30 годин на ці відвідини та оформлення.

За рік існування сервісу єМалятко вже понад 125 тисяч українців подали заявки, а 83% батьків реєструють народження дитини саме через єМалятко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 8 Червня 2021 18:09
Та к это ж праздник какой то.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus