USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відвідини осучасненого музею українського війська у Луцьку будуть безкоштовними?

30 Жовтня 2008 13:36
Сьогодні, 30 жовтня, у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки відбулася презентація ескізного проекту розвитку музею, яку провів начальник Центрального музею Збройних Сил України полковник Віктор Карпов, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Центральний музей Збройних Сил України пропонував проект, який передбачає створення тематичної експозиції та експозиції військової техніки й озброєння, сучасної виставкової зали та ремонт приміщень. Експозиція військової історії створюватиметься з використанням сучасних технологій.
За словами Віктора Карпова, у музеї виставлятиметься експонат, а вся інформація про нього вміщуватиметься поряд в електронному вигляді. На вулиці Шопена у Луцьку передбачається облаштування приміщення для адміністрації музею, його науковців та створення військово-історичної бібліотеки оснащеної комп’ютерами з доступом до Інтернету.
Як зазначив пан Карпов, проект втілять у реальність за 3-5 років з допомогою коштамів Міністерства оборони України. «Відвідування музею для всіх буде безкоштовним», – наголосив полковник.
Однак слухачі презентації зауважили, що реалізувати такий проект на нинішній території музею (а це 1 гектар), найочевидніше, буде неможливим. «Якщо міська влада запропонує іншу землю – відмовлятися не будемо. Та поки що таких пропозицій не надходило, тому будемо працювати з тим, що є», – відповів на це полковник Віктор Карпов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вуйко Показати IP 1 Листопада 2008 14:17
фотографа на суспільно-корисні роботи, це не фото - злочин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus