USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Він ефективний політичний лідер» – глава штабу «Слуги народу» пояснив, чому «Юзік» йде на вибори

27 Травня 2019 23:42
Актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков (Юзік) балотуватиметься у Верховну Раду в окрузі у Кривому Розі, бо є «ефективним менеджером і політичним лідером».

Про це в ефірі програми «Нині вже» на Громадському заявив керівник передвиборчого штабу «Слуги народу» Олександр Корнієнко.

«Крім того, що пан Юрій актор досить талановитий, він там ще наприклад тривалий час був адміністратором (студії «Квартал 95» — ред.), тобто у нього є ці якості», — сказав він.

Корнієнко зазначив, що Корявченков є одним із найбільш ефективних керівників регіональних осередків партії.

«Він показав дуже високу ефективність як керівник саме (під час виборів президента — ред.), і як менеджер операційний, і як політичний лідер, тому що кількість волонтерів відносно загальної кількості залучених людей, скажімо так, у них була найвища — вони залучили близько 95% волонтерів по місту», — розповів він.

Глава штабу «Слуги народу» додав, що він вже пройшов «декілька політичних стадій» і сам Корнієнко вже не сприймає його як актора.

Зауважимо, Юрій Корявченков планує йти на вибори у парламент по одному з округів у Кривому Розі.

Раніше стало відомо, що головою партії «Слуга народу» став радник президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков. Також у партії розповіли, як відбиратимуть кандидатів.

Крім того, у партії заявили, що до парламенту нового скликання від партії «Слуга народу» точно не потраплять чинні депутати-мажоритарники, але кандидатури деяких депутатів Верховної Ради 8-го скликання в партії не проти розглянути.

Щодо фінансування в президентській партії заявили, що «донори дають потроху, але їх багато».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А я Показати IP 28 Травня 2019 08:05
За Дзідзьо(Михайла Хому)
Сила Показати IP 28 Травня 2019 09:08
Есть?
Просто Показати IP 28 Травня 2019 10:15
Абсолютно проти нього нічого сказати немає! Не видумуйте проплачені казки стосовно діячів від партії Слуга народу. Якби хоть одна з діючих політ сил ХОЧА Б 1 РІК діяла в інтересах суспільства, ніхто влдаду не міняв, а так гнати цю мародерську шушваль на нари.
До просто Показати IP 28 Травня 2019 11:03
Ніхто нікого не посадить, бо і ці промайданні. Тікав до Ізраїлю тільки пашинський, але вже вдома?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus