USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

VIP-опіка батьків: де працюють діти чиновників. ВІДЕО

21 Листопада 2011 14:01
Українські чиновники не ламають голову, де влаштувати своїх чад. Для VIP-дітей завжди є вільні робочі місця у тій чи іншій сфері, де працюють їхні батьки.

Про це у ексклюзивному дослідженні інформує ТСН .

Син народного депутата від Блока Литвина Василя Шпака – вже працевлаштований, очолює держкомпанію «Украгролізинг». Головний біль батька – забезпечити розподіл бюджетних коштів так, аби на структуру сина держава грошей не пожалкувала.
Соратник Шпака – Микола Шершун, прилаштував сина в Антимонопольний комітет державним уповноваженим. Хоча те, що прилаштував – спростовує. Каже, сина до цього відомства довело знання мов.
В Антимонопольному комітеті поряд із сином депутата працює нащадок голови Державного комітету із спеціального зв'язку Леоніда Нетудихати.
Прокурорські діти також не сидять без роботи. Дві доньки заступника Генерального прокурора Євгена Блажівського Наталя та Оксана – судді Київського окружного адміністративного та столичного господарського судів відповідно. Ні старшої, ні молодшої на робочому місці не знайшли. Працівники окружного суду повідомили ТСН, що Наталя зараз перебуває у відпустці. Її машини – звичайного суддівського джипа «Лексус» протягом тижня теж не було видно.
Колега Наталі з Київського адмінсуду – син колишнього заступника Генпрокурора, а нині судді Конституційного суду Сергія Винокурова.
А от син голови Конституційного суду Анатолія Головіна сімейну традицію - опікуватись правосуддям - зрадив. У 30 років став заступником губернатора Київщини. Прийшов у владу із бізнесу. Відповідає за Євро-2012.
Не забувають чиновники і про престижну дипломатичну ниву. Син нардепа від БЮТ Михайла Волинця, незважаючи на пониження на два щаблі, продовжує робити кар'єру дипломата. Працює в українському посольстві в Японії. Не понижують наразі сина заступника міністра палива та енергетики Володимира Макухи - Юрія. Він представляє інтереси України у Великобританії. Посольський хліб їсть і менший син міністра Юстиції Олександра Лавриновича Віталій - він у Швейцарії.
В аеропорту «Бориспіль» блискавичну кар'єру зробила донька покійного кримського прем'єра Василя Джарти Ольга. Їй вього 23 роки, а це її перше місце роботи. Вона стала однією з топ-менеджерів Київської обласної митниці. Старша сестра – Вікторія Джарти нещодавно була переведена із Донецького у господарський суд Києва. Цей суд розглядає серед іншого й справи стосовно діяльності митниці. Така субординація може вплинути на успішну роботу обох.
Якщо дітей нікуди дівати - треба їх прилаштувати. Таким є загальне правило для українських можновладців. І хоча нащадки прямо не підпорядковані своїм батькам, бо це суперечить закону про держслужбу, але варіанти як цей тандем зробити найбільш ефективним, завжди існують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2011 14:14
А хібань це новина. У нас в Луцьку точнісінько така картина.Візьміть буд-який завод і побачите дітки, внуки і правнуки вже працюють на керівних посадах. Головний бухгалтером мама, а доця зауступник.Або ж бюджетну сферу там всі заінтересовані люди працюють доці, внуки, а кого ж вони будуть брати на теплі місця чужого, тільки курка гребе від себе.А що погано, що ці чада себе почувають на роботі, як пупи їм все дозволено, на роботу можуть і не ходити, а грошики справно одержувати і ще з якими доплатами.Так твориться везде.
деточкин Показати IP 21 Листопада 2011 14:17
новина - просто піпец. ви ще розкажіть про ОДА та прокуратуру - може не всі знають?
Дєвочкин Показати IP 21 Листопада 2011 14:35
Старий напівсліпий професор університету, де я навчався, любив повторювати: "Син вовка є вовк, а син професора може бути бараном". Золота істина. Посада батька - ворота для карєри сина, хоч нерідко він баран.
Wolfa Показати IP 21 Листопада 2011 16:24
Чому син полковника не може стати генералом? - Бо У генерала є свої діти. Отак і тут. Хоча, впевнена, що і серед цієї когорти діточок є певний відсоток тих, хто має і знання, і бажання працювати. Жаль, що таких небагато. До речі, цікаво, хто б з нас, якби був при владі, залишив свою дитину без допомоги? Отож бо й воно))
Ігор Показати IP 21 Листопада 2011 17:49
"Старша сестра – Вікторія Джарти нещодавно була переведена із Донецького у господарський суд Києва" ВН, з'ясовуйте новини точніше. Вікторія Джарти не просто переведеня з Донецького суду у Київський, вона стала заступником голови господарського суду м. Києва.
:)) Показати IP 22 Листопада 2011 08:44
Цікаво інше - на дітях знаних розумних батьків природа іноді та-ак відпочиває...
Ой до :)) Показати IP 22 Листопада 2011 11:32
Це заздрість мабуть :)))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus