USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вірменам у Луцьку дозволять побудувати церкву на вулиці Потебні

20 Вересня 2017 15:16
Ділянку, на якій раніше був розташований фуражний ринок, хочуть використати для будівництва вірменської церкви.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 20 вересня.

Волинська обласна вірменська громада «АНІ» звернулася до депутатів з проханням довзовлити будівництво храму на ділянці комунальної власності площею 0,374 гектара на вулиці Потебні.

Голова комісії Євгеній Ткачук розповів, що раніше планували надати для цього земельну ділянку поблизу парку «Дубовий гай», що у мікрорайоні ЛПЗ, однак місцеві мешканці зібрали понад дві тисячі підписів, категорично заперечуючи проти будівництва храму. Після цього представники вірменської громади звернулися до виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

На вулиці Потебні є ділянка, на якій раніше працював фуражний ринок і яка перебувала в оренді Волинської облспоживспілки. Ділянку повернули міськраді після завершення терміну дії договору оренди і з представниками вірменської громади знайшли компроміс та погодилися надати цю ділянку для будівництва храму.

Представники громади «АНІ» підтвердили, що ділянка їм підходить, виникають лише питання, чи не виникне проблем із власником майна, що розташоване на ділянці. У земельній комісії запевнили, що таких проблем не виникатиме, тому що об споживспілці належить лише асфальтне покриття на ділянці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 20 Вересня 2017 22:23
А така країна як вірменія визнала окупацію криму, чи заявила що крим це росія? І шо....?
Рованчанка Показати IP 21 Вересня 2017 09:06
А де буде фуражний ринок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus