USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Віталій Лук'яненко приніс Україні перше золото на Паралімпіаді

10 Березня 2018 10:18
Віталій Лук'яненко завоював першу золоту нагороду для України на XII Паралімпійських іграх в Пхьончхані (Республіка Корея).

Лук'яненко посів перше місце в біатлонній гонці на 7,5 кілометра серед спортсменів порушенням слуху, повідомляє Укрінформ.

Бронзовим призером в цій дисципліні став українець Анатолій Ковалевський. Ярослав Решетинский фінішував 4-м, Юрій Уткін - 5-м, Дмитро Сюарко - 6-м, Олександр Казик - 8-м, Олександр Махоткин - 12-м.

Для Віталія Лук'яненка це шоста Паралімпіада і п'яте "золото". Всього в активі українського спортсмена 10 паралімпійських медалей.

Окрім того, перші нагороди на Іграх принесли Україні біатлоністи Людмила Ляшенко, Оксана Шишкова (гайд Віталій Казаков) та Ігор Рептюх.

Людмила Ляшенко виграла «бронзу» у гонці на 6 км (стоячи).

Ігор Рептюх став третім у гонці на 7,5 км (стоячи). Українець подолав дистанцію з 1 хибою за 19 хвилин 27,6 секунди.

Оксана Шишкова (гайд Віталій Казаков) стала срібною призеркою у спринті серед жінок з вадами зору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus