USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вітання Ігоря Палиці з Днем Конституції України

27 Червня 2020 00:00
Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю з Днем Конституції України!

Основний Закон Української Держави – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України.

Конституція є одним із визначальних факторів розвитку української державності та українського суспільства, в основі якого – непорушне верховенство права і закону.

Лише на шостому році Незалежності, 28 червня 1996 року, Україна законодавчо закріпила своє прагнення розвивати і зміцнювати могутню, демократичну, соціальну, правову державу.

Усі ці роки Конституція залишається запорукою стабільності України, гарантуючи великі можливості та права для вільної розбудови держави. Реалізовувати їх – наша спільна справа.

Тож нехай Основоположний Закон лишається тим дороговказом, який гарантує державі суверенітет, суспільству – консолідацію, а кожному громадянину – створення належних умов для всебічної самореалізації.

Бажаю нам усім згуртованості навколо національної ідеї, щирого патріотизму і високого рівня громадянської свідомості. Будьмо мудрими і сильними!

З повагою
народний депутат України,
лідер партії «За майбутнє»,
засновник Фонду «Тільки разом»
Ігор ПАЛИЦЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus